• Home »
  • Hi-Fi »
  • Hall Audio Simplifier M [TEST]: Bluetooth-baseret hi-fi – håndbygget i Danmark
Hall Audio Simplifier M [TEST]: Bluetooth-baseret hi-fi – håndbygget i Danmark

Hall Audio Simplifier M [TEST]: Bluetooth-baseret hi-fi – håndbygget i Danmark

Share

Danmarks mindste hi-fi-producent har droppet sit faste job og er gået all-in med sit Hall Audio-firma. Sortimentet er udvidet med flere forstærkere, en Bluetooth-adapter og pakkeløsninger med højttalere fra System Audio

Der er gået knap to år, siden Alt om DATA kunne ”breake” med en test af en lille danskudviklet og -bygget 2×8 W-forstærker til mennesker, der vil bruge deres smartphones som afspiller og nyde musikken over et sæt ”rigtige” højttalere.

Siden har dette koncept fået så meget medvind på cykelstien, at stifteren af Hall Audio, Ulrik Tuemand, har taget springet til en tilværelse som selvstændig på fuld tid. Sortimentet er vokset fra én til tre forstærkermodeller, og der er lanceret pakkeløsninger med kompakte Saxo 1-højttalere fra System Audio.

Se også:  Datatids testredaktør har et af Danmarks vildeste anlæg

Ulrik har desuden fået udviklet en HALL Connector. Det vil sige en lille adapter, som kan modtage trådløse Bluetooth-signaler og levere dem til eksisterende musikanlæg med phono- eller DIN-indgangsbøsninger. Den sidste mulighed henvender sig især til ejere af ældre B&O-grej, som på denne økonomiske måde kan få et nyt, digitalt liv.

Foreløbig er der købt langt over tusinde eksemplarer af denne smarte gadget. Den har vi også prøvet, og vi kan blot konstatere, at den virker og er helt problemfri i brug. Den får et ”Alt om DATA anbefaler” med på vejen.

Nul knapper

Ingen kan beskylde den nye Simplifier M for ikke at leve op til sit navn. Der er simpelthen ingen knapper – ikke en gang en afbryder – eller så meget som en tændt-indikator, endsige tekster ved tilslutningerne, på denne ultrakompakte forstærker, hvis udgangseffekt opgives til 30 W/kanal i 8 ohm og 50 W/kanal i 4 ohm.

Se også:  Urbanears Plattan 2 Bluetooth [TEST]: Gadesmarte hørebøffer med Bluetooth

Både kosmetisk og teknisk er Simplifier M forbedret i forhold til den første Hall Audio-forstærker. Den lidt triste, sorte elektronikboks af plast er afløst af en gedigen trækasse, der er håndlavet på Strøjers Møbelfabrik i Glamsbjerg på Vestfyn.

De forgyldte skrueterminaler til bananstik og afisolerede højttalerkabler er nu en lækker Monacor-type, og der er kommet en phono-udgangsbøsning til en aktiv subwoofer. Bluetooth (A2DP og aptX) er den primære indgangstilslutning, men analoge audiosignaler kan også tilføres via en minijack-bøsning.

Del denne