Home » Mobiltelefon » Betal 50.000 med mobilen
Betal 50.000 med mobilen

Betal 50.000 med mobilen

Share

Nu er det muligt for Swipps kunder at betale, anmode og overføre op til 50.000 kr. om dagen. Swipps konto-til-konto-samarbejde gør det fuldstændigt risikofrit at hæve beløbet for både forbruger og erhvervsdrivende

Fra i dag bliver det muligt at handle for op til 50.000 kr. i døgnet. Den højere beløbsgrænse skal imødekomme behovet hos et stadig stigende antal erhvervsdrivende, der gerne vil kunne handle til høje priser via mobiltelefonen.

“Vi kan uden ekstra omkostninger for nogen hæve beløbsgrænsen på Swipp. Og da vi gerne vil gøre det så let som muligt for alle danske erhvervsdrivende at benytte mobilen som betalingsløsning, hæver vi nu den daglige beløbsgrænse til 50.000 kroner”, siger Martin F. Andersen, der er administrerende direktør for Swipp.

Se også:  Butikker dropper MobilePay efter nyt gebyr

Sikkerhed for dækning

Med Swipp foregår overførsler direkte fra konto til konto uden brug af betalingskort. Det betyder, at Swipp har indbygget dækningskontrol uanset beløbsgrænsen. Derfor risikerer kunderne ikke at gå i overtræk, selvom beløbene er store – ligesom butikkerne altid er garanteret deres betaling:

“Den nye beløbsgrænse giver både forbrugere og forhandlere en større fleksibilitet, samtidig med at man har fuld dækningssikkerhed for beløbet. Forhandlerne kan sælge store forbrugsgoder helt uden risiko”, siger Martin F. Andersen.


TAGS
mobilbetaling
Swipp

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S