Home » Erhverv » Avanceret lydteknologi forvandler det støjende storrumskontor til en rolig oase
Avanceret lydteknologi forvandler det støjende storrumskontor til en rolig oase

Avanceret lydteknologi forvandler det støjende storrumskontor til en rolig oase

Share

Med et væld af avancerede lydmålere samt vandvægge der skærmer for forstyrrende snak vil Plantronics gøre det støjende storrumskontur til et roligt og afslappende sted at arbejde

Plantronics Habitat Soundscaping er et futuristisk bud på akustisk ‘støj-management’ i åbne kontorlandskaber.

Habitat Soundscaping bruger lyd og grafik fra naturen kombineret med intelligent software til at få distraherende åbne kontorrum til at blive til steder, hvor folk lettere kan koncentrere sig og samarbejde.

Cloudbaseret akustisk varmekortlægning og naturlyde er med til at ‘styre’ støjen på kontoret.

Den cloudbaserede varmekortsfunktion giver brugerne mulighed for at se hvordan ’taleafledning’ på kontoret fungerer i realtid, samt summen af alle omgivende støjkilder inden for kontoret – og hvordan Habitat Soundscaping-systemet reagerer på distraherende niveauer af samtale. Organisationer kan bruge disse indsigter til eventuelle ændringer for at forbedre medarbejderoplevelsen.

Åbne kontorer skaber støjproblemer

Den globale vækst i åbne kontorer fortsætter. Ca. 70 procent af amerikanske kontorer er åbne kontorlandskaber. Sammen med fordelene ved åbne kontorer som forbedret samarbejde og omkostningsbesparelser, viser en nylig Oxford Economics-undersøgelse, at det er mere sandsynligt, at medarbejdere i støjende kontormiljøer vil forlade deres arbejde i de kommende seks måneder. Næsten to tredjedele af medarbejderne rapporterer, at mangel på stille rum har en negativ indvirkning på deres produktivitet og jobtilfredshed.

Se også:  Danske forskere vinder VM i industrirobot

Virksomheden Dimension Data har planlagt at installere Habitat Soundscaping i sit kontor i New York City for at imødekomme medarbejdernes forskellige måder at arbejde på – fra stillesiddende, uafhængig problemløsning til entusiastiske gruppediskussioner.

“Samarbejde og åben kommunikation er integreret i vores virksomhedskultur, og vi er glade for at skabe et rum, hvor vores medarbejdere kan arbejde endnu mere problemfrit og uafhængigt – sammen eller med partnere, alle under et tag”, siger Mitchell Hershkowitz, GTM Executive, Digital Workplace på Dimension Data. “Det er ikke kun nødvendigt for produktivitet og samarbejde at lette de distraktioner, der generelt er forbundet med åbne kontorlandskaber, men en konkurrencedygtig differentiator til rekruttering.”

Se også:  Data tiltrækker flere data – skyen bliver hybrid

“Dimension Data ligger sig i spidsen for en ny måde at tænke på åbne kontorlandskaber, hvor man ikke længere forventer, at medarbejderne skal tænke på støj og distraktioner til en langt mere strategisk tilgang, der gør at selve rummet arbejder smartere for medarbejdere og bundlinjen”, siger Beau Wilder, vicedirektør og general manager, Habitat Soundscaping, Plantronics. “For at rekruttere og beholde gode medarbejdere – især millinials og Generation Z – skal organisationer skabe et godt arbejdsmiljø, der skaber grobund for kreativ tænkning og samarbejde på samme tid. Habitat Soundscaping vil hjælpe Dimension Data til at gøre dette og skaber en konkurrencemæssig fordel for at bevare de bedste medarbejdere.”

 


TAGS
erhverv
plantronics
støjreduktion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S