Home » Hovedtelefoner og højttalere » Hårdført headset til håndværkeren
Hårdført headset til håndværkeren

Hårdført headset til håndværkeren

Share

Jabra Steel er støv-, vand- og stødsikkert efter amerikansk militærstandard, så headsettet egner sig til arbejde under barske betingelser 

Efter grundig undersøgelse af de daglige behov, som både håndværkere og handelsfolk har, har Jabra udviklet et hårdført headset, der lever op til de særlige krav, som disse krævende jobs stiller – og det er uanset om man befinder sig på en byggeplads i stærk vind, eller man ligger under en køkkenvask.

Jabra Steel er blevet udsat for høje fald på hårde overflader, det er testet i forhold til vand (og andre væsker, såsom maling) og støv, vibrationer, svingende temperaturer og pres.
Holder støjen ude

Se også:  Jabra PanaCast [TEST]: Videokonference på den billige og enkle måde

Jabra Steel er designet til støjende omgivelser. Headsettet yder HD Voice med dual-mikrofon noise cancellation teknologi, som registrerer lyden i omgivelsernes og isolerer din stemme. For dem, der arbejder i vindomsuste betingelser, garanterer en speciel vindsok den klare tale, når man er udendørs.

jabra-steel-1

Jabra Steel

“Det er skabt til alle de, som ikke sidder bag et skrivebord, men som stadig har brug for at kunne modtage vigtige opkald; da ikke alle potentielle kunder nødvendigvis forsøger at ringe to gange,” siger Darcy Clarkson, Head of Mobile Division hos Jabra. “Vi ved, at der er en efterspørgsel efter et specifikt headset til disse situationer, fordi almindelige headsets ikke fungerer under krævende betingelser. Ligesom du ikke bekymrer dig om, at din hammer går i stykker, når du bruger den, bør du heller ikke bekymre dig om dit trådløse headset.”
Udstyret med et unikt MicroPOWER-batteri er Jabra STEEL et letvægts headset og holder over 6 timers Kombineret med Jabra Assist Applikationen tilbyder Jabra STEEL endnu flere ydelser inklusiv en nem opsætningsvejledning samt adgang til batteristatus.

Headsettets ekstra store knapper er specifikt designet, så de kan benyttes med våde hænder eller endda handsker. Knapperne giver også nem adgang til Siri/Google Now og tillader stemmeaktiverede opkald og beskedoplæsning (kun Android-telefoner).
Den specialdesignede ørekrog yder en sikker pasform uanset hvilken opgave, der skal løses. Uanset om et job kræver, at arbejdet udføres med hovedet nedad, i ujævn kørsel eller med sikkerhedsudstyr yder Jabra Steel en kompakt, batterieffektiv løsning, der sidder sikkert hele dagen.

 


TAGS
håndværker-gadgets
hårdfør
Headset
jabra
noise cancelling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S