Home » Tilbehør » Hårdført grej til den vilde natur
Hårdført grej til den vilde natur

Hårdført grej til den vilde natur

Share

Det er udevejr – og så skal udstyret selvfølgelig kunne tåle strabadserne. Det kan disse udvalgte topprodukter, der er særlig hårdføre. Nogle af dem kan tabes fra stor højde, nogle tåler elementernes rasen, og andre kan dyppes langt ned under havets overflade. Lad os så komme ud i det fri!

Pc klædt på som soldat

Du behøver ikke befinde dig i en krigszone for at gøre brug af denne hårdføre sag fra Dell, der næsten synes klædt på som en soldat. Stødabsorberende ultrapolymer beskytter den sarte elektronik, der i øvrigt er ekstra afkølet, så maskinen tåler ekstreme ørkentemperaturer.

Tastaturlyset kan skifte mellem fire farver, så tasterne er synlige, men kun for brugeren. Pc’en er IP65-certificeret, så den tåler en del vand og sand. Prisen er opgivet for en model med Core i5-processor, 8 GB ram, 256 GB ssd og 14”-touchskærm.

Se også:  7 seje retro-gadgets: Nyt grej, der er gammeldags

Dell Latitude 7414 Rugged Extreme. Set til 22.500 kr.

Tjek din træning på 50 meter vand

Fitbit er fitness-specialisten over dem alle. Men nu har producenten sendt et smart-ur på markedet. Det er ikke helt almindeligt, for du kan dykke 50 meter ned under havets overflade og stadig se, hvad klokken er, tjekke dine træningsresultater eller lytte til et af de 300 lagrede musikhits (hvis du har et vandtæt Bluetooth-headset).

Du modtager også meddelelser om mobilopkald og sms’er (iOS, Android og Windows). Og så holder uret styr på din hjerterytme for dig, hvilket måske ikke er nogen dårlig idé, når man befinder sig i havets mørke dyb.

Fitbit Ionic Smartwatch. Set til 2375 kr.

Se også:  7 seje retro-gadgets: Nyt grej, der er gammeldags

Kan tage billeder af varmeudstråling

Dette er formentlig verdens mest hårdføre smartphone. Men ikke nok med det. Den kan også bruges til at lave såkaldte termografiske billeder og videoer. Med et enkelt klik kan du finde fejl i boligisolering, tjekke grillens gascylindere eller sågar se, om maden er varm nok. Du kan også fotografere flere meter under havets overflade – med våde fingre.

Det er en særdeles hårdfør mobiltelefon til byggepladser, svømmeture, cykling i terræn og andre krævende miljøer, og den har den høje hårdførhedscertificering IP68. Skærmglasset er Gorilla Glass 4, og skærmen er 4,7” stor. Kameraet har en opløsning på 13 megapixel, og der er 32 GB lagerplads plus indgang for SD-kort.

Cat S60. Set til 4000 kr.

 

TAGS
gadgets
natur
tilbehør

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S