Hårdført grej til den vilde natur

Hårdført grej til den vilde natur

Share

Det er udevejr – og så skal udstyret selvfølgelig kunne tåle strabadserne. Det kan disse udvalgte topprodukter, der er særlig hårdføre. Nogle af dem kan tabes fra stor højde, nogle tåler elementernes rasen, og andre kan dyppes langt ned under havets overflade. Lad os så komme ud i det fri!

Pc klædt på som soldat

Du behøver ikke befinde dig i en krigszone for at gøre brug af denne hårdføre sag fra Dell, der næsten synes klædt på som en soldat. Stødabsorberende ultrapolymer beskytter den sarte elektronik, der i øvrigt er ekstra afkølet, så maskinen tåler ekstreme ørkentemperaturer.

Tastaturlyset kan skifte mellem fire farver, så tasterne er synlige, men kun for brugeren. Pc’en er IP65-certificeret, så den tåler en del vand og sand. Prisen er opgivet for en model med Core i5-processor, 8 GB ram, 256 GB ssd og 14”-touchskærm.

Se også:  7 uventede ting du kan styre med en app

Dell Latitude 7414 Rugged Extreme. Set til 22.500 kr.

Tjek din træning på 50 meter vand

Fitbit er fitness-specialisten over dem alle. Men nu har producenten sendt et smart-ur på markedet. Det er ikke helt almindeligt, for du kan dykke 50 meter ned under havets overflade og stadig se, hvad klokken er, tjekke dine træningsresultater eller lytte til et af de 300 lagrede musikhits (hvis du har et vandtæt Bluetooth-headset).

Du modtager også meddelelser om mobilopkald og sms’er (iOS, Android og Windows). Og så holder uret styr på din hjerterytme for dig, hvilket måske ikke er nogen dårlig idé, når man befinder sig i havets mørke dyb.

Fitbit Ionic Smartwatch. Set til 2375 kr.

Se også:  Vind lækre præmier i GADGETkalenderen

Kan tage billeder af varmeudstråling

Dette er formentlig verdens mest hårdføre smartphone. Men ikke nok med det. Den kan også bruges til at lave såkaldte termografiske billeder og videoer. Med et enkelt klik kan du finde fejl i boligisolering, tjekke grillens gascylindere eller sågar se, om maden er varm nok. Du kan også fotografere flere meter under havets overflade – med våde fingre.

Det er en særdeles hårdfør mobiltelefon til byggepladser, svømmeture, cykling i terræn og andre krævende miljøer, og den har den høje hårdførhedscertificering IP68. Skærmglasset er Gorilla Glass 4, og skærmen er 4,7” stor. Kameraet har en opløsning på 13 megapixel, og der er 32 GB lagerplads plus indgang for SD-kort.

Cat S60. Set til 4000 kr.

 

Del denne