Home » Bærbar computer » Hårdfør bærbar kan tilpasses enhver arbejdssituation
Hårdfør bærbar kan tilpasses enhver arbejdssituation

Hårdfør bærbar kan tilpasses enhver arbejdssituation

Share

 Annonce 

Forskellige arbejdsopgaver sætter forskellige krav til computeren. Stort set alle komponenter i Panasonics bærbar kan udskiftes, så den kan tilpasses enhver opgave. Den er samtidig hårdfør, så du kan tage den med, hvor det går hårdt for sig

Et stærkt grafikkort kan være essentielt, hvis du skal arbejde med krævende konstruktionsopgaver, et blu-ray-drev er vigtigt, hvis du skal arbejde med fysiske arkiver, mens et ekstra batteri er afgørende, når du er i ødemarken flere dage i træk.

Du behøver dog ikke investere i flere forskellige bærbare for at opfylde alle behov. Med Toughbook 55 har Panasonic skabt en ekstremt fleksibel maskine, hvor du kan udskifte stort set alt. På den måde kan du nemt konfigurere den til enhver opgave, uden at skulle investere i en helt ny computer hver gang.

Se også:  Panasonic Toughbook 55 [TEST]: Alt kan udskiftes på den modulære laptop

Universal Bay systemet gør det utrolig nemt at skifte moduler. Træk en knap til side eller skru en lille skrue ud for at frigøre dem. Ganske simpelt. Det ekstra batteri kan endda udskiftes, mens computeren kører. Når dette er monteret, klarer computeren op til 40 timer på en opladning.

Universal Bay systemet gør det nemt at udskifte modulerne.

Universal Bay systemet gør det nemt at udskifte modulerne.

Blandt de tilgængelige moduler finder man et AMD Radeon ProWX grafikkort, en ekstra SSD, en Smart Card læser samt et DVD Multi drev, et Blu Ray drev, et ekstra batteri, fingeraftrykslæser, HF-RFID læser samt udvidede forbindelsesmuligheder i form af VGA, True Serial, ekstra USB 3.1, VGA, ekstra GLAN og en hårdfør USB 2.0 port. Panasonic er desuden åbne for at skabe yderligere moduler, hvis der skulle være efterspørgsel på det.

Toughbook 55 med en række af de tilgængelige moduler.

Toughbook 55 med en række af de tilgængelige moduler.

Til mange typer arbejdsmiljøer

Trods det modulære design og en vægt på kun 2,08 kilo, er computeren både vand- og støvafvisende . Den har en IP53-certificering og er testet efter MIL-STD810H-standarden, hvilket betyder, at den modstår fald fra op til 91 cm. Den tåler også temperaturer fra -20°C til +60°C og er forsynet med et praktisk bærehåndtag, så den er nem at transportere, også uden en taske.

Toughbook 55 kan nemt transporteres med det indbyggede håndtag.

Toughbook 55 kan nemt transporteres med det indbyggede håndtag.

Toughbook 55 er derfor rustet til mange typer arbejdsmiljøer, inklusiv byggepladser, nødtjenester, logistik, transport, produktion, tele – og bilindustri, visse typer opgaver indenfor politi og militær samt andre miljøer, hvor den kan blive udsat for lidt af hvert.

Afhængig af opgaven og af den arbejdende, der skal anvende computeren, kan man hurtigt forsyne Toughbook 55 med de komponenter, der kræves. Hver bruger kan eksempelvis have deres egen SSD med personlige data, som man sætter i, når computeren skifter hænder.

Toughbook 55 er skabt i hårdført design så den kan klare lidt af hvert.

Toughbook 55 er skabt i hårdført design så den kan klare lidt af hvert.

Det er dog ikke bare det ydre, der er godt sikret. Toughbook 55 er i den sikreste klasse af Windows-computere, kaldet Secured-core PC.

Det betyder at hardware, firmware, software og identitetsbeskyttelse er integreret fra fabrikken. Computeren kan boote sikkert, beskytte mod sårbarheder i firmware og værne kritiske dele af

TAGS
annonce
modulær computer
Panasonic
Toughbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S