Home » Gaming & Konsoller » Håndholdt konsol til PC- og Android-spil
Håndholdt konsol til PC- og Android-spil

Håndholdt konsol til PC- og Android-spil

Share

Project Shield er en bærbar spillekonsol med verdens hurtigste mobilprocessor. Konsollen kan spille Android-spil og streame PC-spil direkte fra computeren

Den mobile revolution fortsætter i 2013, ikke mindst på gaming-fronten. Året starter således særdeles lovende med et par spændende nyheder fra Nvidia.

Chipproducenten er ikke blot klar med verdens hurtigste mobil-processor, Tegra 4, men også med en ny håndholdt spillekonsol, baseret på netop denne chip og med Android som styresystem.

Indtil videre går den under navnet Project Shield, og den er udstyret med 5” multitouch-skærm i 720p samt HDMI, så du nemt kan sende billedet videre til dit store flad-tv og spille i fuld hd.

Se også:  Sådan bliver Android 11 - her er de 10 stærkeste rygter

I den håndholdte enhed er desuden inkluderet lyd-system som Nvidia lover kan konkurrere med de bedste laptops, og den er udstyret med controller, der har D-Pad, to control sticks og action-knapper.

MicroSD og usb-port er der også samt en almindelig analog lydudgang. Batteriet klarer 5 til 10 timers gaming eller 24 timers videostreaming i høj kvalitet på en opladning.

Project Shield kan spille Android-spil fra Google Play og fra Nvidias Tegrazone. Har man ikke nok i dette er det, er det desuden muligt at koble sig på en Nvidia-baseret gaming-PC og streame spil herfra over hjemmenetværket, eller via Steam-biblioteket, når du er på farten.

Se også:  Google klar med ny nem delingsfunktion til Android-mobiler

Konsollen er stadig på betastadiet, så pris og lanceringsdato må vi vente med lidt endnu – en lancering i årets andet kvartal er det eneste der indtil videre er meldt ud.


TAGS
Android
geforce
håndholdt konsol
nvidia
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S