Home » Internet » Guide: Vælg de bedste Firefox-udvidelser
Guide: Vælg de bedste Firefox-udvidelser

Guide: Vælg de bedste Firefox-udvidelser

Share

Hvis du er parat til at droppe den dominerende Google-browser og vælge Firefox, er du måske bekymret for manglende funktionalitet. Men se så her, hvor du får de otte vigtigste Firefox-udvidelser

er du træt af Google Chrome, men bekymret for, at du ikke får adgang til de udvidelsesprogrammer, du plejer at bruge, hvis du skifter browser? Eller du har måske taget springet til Firefox og vil vide, hvilke udvidelser du bør hente? Udvidelser er det bedste valg, når det gælder om at forbedre din browseroplevelse. De kan justere dine temaer og websidernes udseende samt levere nyttige funktioner og beskyttelse, som en standardbrowser ikke kan.

Se også:  Farvel til Internet Explorer: Microsofts browser er endegyldigt lagt i graven

Her er en oversigt over de otte vigtigste Firefox-udvidelser til dem, der er parat til at droppe Googles dominerende webbrowser og satse på noget, der er mere elegant og privat.

1. uBlock Origin

Alle webbrowser-opsætninger bør begynde med en pålidelig adblocker. Vi siger ikke, at du ikke skal støtte de nyhedssites, du holder af. De fleste sites – inklusive vores eget www.aod.dk – er afhængige af reklameindtægter for at kunne producere det materiale, brugerne har glæde af, og færre penge betyder mindre kvalitetskontrol. Nogle sites blokerer også en hver blocker. Imidlertid er beslutningen om, hvem du vil støtte, ene og alene din egen. Og uBlock Origin er en velfungerende open source-adblocker, der bliver regelmæssigt opdateret, som er nem at konfigurere, og som har en minimal påvirkning på systemets ydelse. Hvis man vil støtte et site, klikker man på on/off-kontakten, så bliver adblock deaktiveret for dette site.

Se også:  Farvel til Internet Explorer: Microsofts browser er endegyldigt lagt i graven
2. HTTPS Everywhere

HTTPS leverer bedre end-to-end-kryptering end HTTP, og de fleste websites understøtter en form for HTTPS, selvom det ikke altid er standard. HTTPS Everywhere genskriver alle browser/webpage-kald til HTTPS, så er man altid krypteret i begge ender.

TAGS
browser
firefox
udvidelser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S