Home » Software » Guide: Udforsk Affinity Photos Personas
Guide: Udforsk Affinity Photos Personas

Guide: Udforsk Affinity Photos Personas

Share
4 Photo Persona

Når du vil afslutte behandlingen af en rå fil, trykker du “Develop”. Efter en bearbejdelse bliver du ført til Photo Persona, Affinitys hovedbrugerflade. Det er en lagdelt billedredigerings-app, der svarer til Photoshop, men de fleste af de enkle justeringer, for eksempel niveauer og farvemætning, kunne have været foretaget på Develop-niveau.

I Photo bliver de tilføjet som Adjustment Layers, eller også er der auto-versioner, som gemmer sig i “Filter”-menuen. “Adjustment”-paletten til højre rummer redigeringsfunktioner som “Brightness/Contrast” og “Hue and Saturation”.

>> Man kan også føje tekst til et foto, inddrage sektioner fra andre billeder eller køre filtre på det. Vi valgte at køre “Haze Removal”-filteret på vores søstykke og åbnede Affinitys delte visning for at se den forskel, som filteret gjorde, med en før- og efter-visning [Billede B].

Billede B

5 Lighting

Vi kan også lege med det imponerende “Lighting”-filter og ændre den måde, hvorpå det slørede efterårssolskin falder over bugten. Find det i “Filter”-menuen, og forbered dig på en overraskelse, for det ligner ikke nogen af de filtre, vi er vant til. Det placerer en ny lyskilde, og man kan selv vælge de parametre, der ligger bag den.

Her har vi kun markeret himlen – hvis vi lysner ét hjørne og gør lyset blåt, får vi indtrykket af en sollys sommer-himmel snarere end de overskyede, forblæste og halvkolde omstændigheder, vi tog billedet i. Igen er før- og efter-delingen nyttig, hvis man vil se, nøjagtig hvad man har ændret. Man kan skyde den lodrette terminator mod venstre og højre og afdække billedet, som man ønsker [Billede C].

Billede C

TAGS
Affinity Photo
Billedbehandling
Billedredigering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S