Home » Gratis software » Guide: Se webindhold når du vil
Guide: Se webindhold når du vil

Guide: Se webindhold når du vil

Share

Du kan gemme og kategorisere webindhold i din browser. Du skal blot have fat i Pocket-udvidelsen til browseren Microsoft Edge

Studenter, researchere og alle vi andre, som kæmper med at holde styr på alle de websider, vi besøger, har nu fået en genvej.

Basisversionen af udvidelsen Pocket kan nu hentes gratis til browseren Microsoft Edge, så du kan skrive tags til webindhold og søge i det indhold, som du har gemt tidligere.

Du gemmer webindhold i din personlige Pocket-liste ved at højreklikke på indholdet. Du kan endda synkronisere listen med andre enheder, som har mobilversionen af Pocket (app til iOS, Android og Windows).

I denne guide fokuserer vi på den gratis basisversion. Premium-versionen af Pocket rummer et fast bibliotek, avancerede søgefunktioner og forslag til tags.For at bruge Pocket sammen med Edge skal du have den se-neste version af Windows 10.

Se også:  4 gratis programmer [TEST]: Omdan tekst til tale

1 Kig efter opdateringer

Hvis du vil bruge Pocket sammen med Microsoft Edge, skal du tjekke, om Windows 10 Anniversary Update er installeret. Klik på Startknappen nederst til venstre og vælge Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Søg efter opdateringer. Herefter kan du installere opdateringen om nødvendigt. Du skal genstarte pc’en efter installationen.

2 Installér udvidelsen

Når din pc er klar igen, åbner du Windows Store. Klik på Windows Stores søgefelt øverst til højre, og skriv “Pocket”. Klik på den øverste valgmulighed – “Save to Pocket – App” for at hente applikationssiden. Derefter klikker du på knappen “Hent” for at hente og installere appen. Til sidst åbner du Microsoft Edge.

Se også:  Gratis fotoredigering [TEST]: Det bedste gratis program til billedbehandling

1 2 3 4 5Næste

TAGS
gratis software
Guide
Microsoft edge

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S