Guide: Se webindhold når du vil

Guide: Se webindhold når du vil

Share

Du kan gemme og kategorisere webindhold i din browser. Du skal blot have fat i Pocket-udvidelsen til browseren Microsoft Edge

Studenter, researchere og alle vi andre, som kæmper med at holde styr på alle de websider, vi besøger, har nu fået en genvej.

Basisversionen af udvidelsen Pocket kan nu hentes gratis til browseren Microsoft Edge, så du kan skrive tags til webindhold og søge i det indhold, som du har gemt tidligere.

Du gemmer webindhold i din personlige Pocket-liste ved at højreklikke på indholdet. Du kan endda synkronisere listen med andre enheder, som har mobilversionen af Pocket (app til iOS, Android og Windows).

I denne guide fokuserer vi på den gratis basisversion. Premium-versionen af Pocket rummer et fast bibliotek, avancerede søgefunktioner og forslag til tags.For at bruge Pocket sammen med Edge skal du have den se-neste version af Windows 10.

Se også:  Download Accelerator Plus [Test]: Hurtig og sikker download

1 Kig efter opdateringer

Hvis du vil bruge Pocket sammen med Microsoft Edge, skal du tjekke, om Windows 10 Anniversary Update er installeret. Klik på Startknappen nederst til venstre og vælge Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Søg efter opdateringer. Herefter kan du installere opdateringen om nødvendigt. Du skal genstarte pc’en efter installationen.

2 Installér udvidelsen

Når din pc er klar igen, åbner du Windows Store. Klik på Windows Stores søgefelt øverst til højre, og skriv “Pocket”. Klik på den øverste valgmulighed – “Save to Pocket – App” for at hente applikationssiden. Derefter klikker du på knappen “Hent” for at hente og installere appen. Til sidst åbner du Microsoft Edge.

Se også:  Free Download Manager [Test]: Fremragende multiværktøj

Del denne