Home » Andet » Guide: Stream live til YouTube fra din Raspberry Pi
Guide: Stream live til YouTube fra din Raspberry Pi

Guide: Stream live til YouTube fra din Raspberry Pi

Share

Det er blevet stigende populært at streame videoer på internettet, og YouTube er den udvalgte platform for mange.

Næsten enhver enhed kan streame video til YouTube, men hvad hvis du gerne vil have en dedikeret streaming-løsning? Raspberry Pi er et godt valg til dette og giver dig mulighed for at streame alt, hvad du ønsker, så længe der er ubegrænset netværksforbindelse.

Med Raspberry Pi er du kun begrænset af din egen fantasi, og dets kameramodul er perfekt til alt fra YouTube-baseret babyovervågning til at køre livepræsentationen (se boksen på den modsatte side for flere ideer).

Med en god netværksforbindelse, det rette Raspberry Pi-setup og en YouTube-URL til streaming, kan du være i gang med dit Raspberry Pi YouTube-streaming videokamera på blot få minutter.

1 Vigtigt ved streaming

Før du går i gang med din Raspberry Pi, er det en god ide at sikre, at dit netværk kan håndtere opgaven. Den optimale bitrate for YouTube-videoer [Billede A] fra Pi er 400-600 Kb/s. Du kan ændre dette, hvis det er nødvendigt, men din router skal kunne klare dette.

Se også:  B&O Beosound Level [TEST]: Bæredygtig højttaler er B&O når det er bedst

Du kan hjælpe tingene på vej ved at flytte din Pi tættere på routeren eller om nødvendigt bruge et Ethernet-kabel eller powerline adaptere til at forbedre signalstyrken der, hvor din Raspberry Pi befinder sig.

>> Selvom du ikke nødvendigvis har brug for en trådløs Pi, kan de bedste resultater fås med Raspberry Pi 3, 3B+ eller 4. De forbedrede specs disse tre har fremfor Raspberry Pi 2 giver en overlegen streaming-ydelse. Pi 2 vil fungere, men du løber måske ind i ressource-flaskehalse. At justere bitraten (det lærer du senere) kan hjælpe, hvis du har problemer, mens du bruger en Pi 2.

Billede A

>> Dit valg af kamera kan også påvirke, hvor godt dette virker. USB-kameraer giver stort set ingen mening, selvom de er kompatible med Pi, da de fleste computere har et godt kamera. Vi brugte Raspberry Pi Camera Module v2.1 til dette projekt, men ældre modeller skulle også fungere.

Se også:  Gmail, YouTube og flere andre Google-tjenester er nede

Hvis du planlægger at tilføje lyd til dit kamera, skal du naturligvis også have fat i en mikrofon. Det bedste valg er at bruge en Raspberry Pi-kompatibel USB-mikrofon. Lyd med Raspberry Pi ligger dog udover fokus for denne guide, så vi fortsætter guiden med lydløs video.

2 Vi har en strøm

Raspberry Pi kameramodulet skal forbindes, før du tænder for computeren. Hvis du ikke har gjort det før, så find kameraporten. Det er nemt at sætte den til: Tommelfingerreglen er at huske, at sølvsiden af kontakterne skal vende mod HDMI-porten. Før du starter op, er det også en god ide at tilslutte mikrofonen, så den er klar til at blive konfigureret senere.

TAGS
Raspberry Pi
streaming
YouTube

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S