Home » Betalingssoftware » Guide: Spar tid i Photoshop Elements
Guide: Spar tid i Photoshop Elements

Guide: Spar tid i Photoshop Elements

Share

Bruger du Photoshop Elements 10, så læs med her, hvor vi viser dig tips og tricks til at arbejde smartere og spare tid

For hver udgivelse bliver Adobe Photoshop Elements mere kompleks, men det giver også nye måder at spare tid på. Rundt om i softwaren ligger utallige små detal-jer, der kan spare dig sekunder. Det lyder ikke af meget, men samlet giver det betydelige tidsbesparelser.

Et af de nye værktøjer i 2019-udgaven er Auto Selection. Det kan være lidt svært at få styr på, men når det fungerer, føles det virkelig som magi. Andre, lidt ældre funktioner imponerer stadig. For eksempel Content-Aware Fill, der bruger billedets kontekst til at udfylde et område, du har  valgt. Det kan være at slette en fodbold fra et billede af en græsplæne ved at fylde ”hullet” ud med græs.

Se også:  Guide: Kom i gang med Photoshop – del 2

Du finder en gratis prøve-version af programmet på www.adobe.com/dk.

1 Værktøjsindstillinger

Vælg et værktøj fra værktøjslinjen i venstre side og få vist forskellige indstillinger i panelet Tool Option i bunden. Hvis ikke, så brug den store knap nederst til venstre. Spar tid ved at bruge variationer af værktøjet, skyderne til at ændre penselstørrelse og knapgenveje til nyttige værktøjer, som Refine Edge.

2 Automatisk valg

Værktøjet Auto Select ligger i værktøjsindstillingerne, når du har et af de andre Quick Selection-værktøjer åbne. Det minder om tryllestav-værktøjet (Magic Wand). Brug det til at trække en boks rundt om det relevante element på dit foto. Du kan justere resultatet ligesom med andre selektioner.

Se også:  Guide: Kom i gang med Photoshop – del 1
3 Brug tryllestaven

Magic Wand udvælger områder med ens farve. Så en pink væg er fin, men du har muligvis brug for Auto Select for at vælge vinduet. Det findes i Tool Options for Quick Selection-værktøjer og ligner en stang med en stor stjerne i enden. Det går hurtigt, men f.eks. et hår foran en bag-grund kan give forvirring.

TAGS
Billedbehandling
Billedredigering
photoshop
Photoshop Elements

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S