Home » Foto » Guide: Skab en propaganda-lignende plakat
Guide: Skab en propaganda-lignende plakat

Guide: Skab en propaganda-lignende plakat

Share
3 Vælg et farvetema

Du har brug for et begrænset farveudvalg for denne plakat – mest rød, hvid og blå, eller blå/orange-kontraster, der er på næsten enhver filmplakat. Mange eksempler især fra starten af det 20. århundrede brugte solbrændte farver sammen med rød og en mørkere brun, og det er det, vi vil vælge her. Brug “Føj til farveprøver”-knappen i Farvevælgeren for at gøre det nemmere at finde dem senere [Billede B] – du kan også automatisk tilføje farverne til ethvert Creative Cloud-bibliotek, du har, så du for eksempel kan bruge de samme farver i InDesign senere.

Billede B

4 Gradienter

Vi vil udfylde de sektioner, vi har skabt, med gradienter ved at bruge mørke og lyse versioner af de farver, vi vælger. Prøv at få de mørkere områder til at passe med skyggerne på fotografierne, hvis du kan det. Skab nye lag for begge ansigter, og gem dine kurver som markeringer en efter en. Farveforløbsværktøjet deler en plads i toolbaren sammen med malerspandsværktøjet og blandes mellem forgrund- og baggrundsfarverne.

Se også:  Guide: Spar tid i Photoshop Elements

Længden på den linje, du trækker med værktøjet bestemmer, hvor hurtigt farverne blandes, selv hvis du maler på tværs af en markering, så hold den indenfor omridset, hvis du gerne vil have begge farver repræsenteret. Dette kan tage lidt tid og vil vise, hvor god du har været til at markere dine linjer – du kan altid tilføje mere, hvis du har brug for det og rense kanterne med viskelæderværktøjet.

5 Skru op for støjniveuaet

Vi har placeret et nyt baggrundslag bag vores malede folk, hvor der er en gradient, som er blandet mellem to af vores udvalgte farver. Vi har også brugt “Fri transformering” til tilnærmelsesvist at rotere ansigterne og give dem samme størrelse, så de ser samme vej. Vi har brugt Penselværktøjet og Viskelæderværktøjet plus Tryllestavsværktøjet i samarbejde med slet og “Indholdsafhængig udfyldning” for at rydde op i områder, hvor farverne ikke rigtigt passede.

Se også:  Guide: Sjove og flotte teksteffekter

Vi tilføjede derefter et lag af støj på toppen af det hele ved at konvertere de to ansigter i “Smart Object” og derefter bruge “Filter > Støj > Tilføj Støj” på dem begge [Billede C]. Ved at tilføre dette som et smart filter, kan vi redigere det igen senere, hvis vi ønsker det.

Billede C

6 Baggrund og besked

Som prikken over i’et har vi taget et billede af sommer-himlen og placeret den på toppen af alle lagene og ændret dens blend-mode til “Multiplicer”. Derudover har vi lige over baggrundslaget indsat et lag med et gult lyn på det. Og mens vi stadig holder os til vores farvetema, har vi tilføjet en trekant og noget tekst på hver deres separate lag. Teksten er i front, så det ikke påvirkes af billedet.

TAGS
Design
photoshop
plakat

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S