Home » Internet » Guide: Sikker surf med en vpn
Guide: Sikker surf med en vpn

Guide: Sikker surf med en vpn

Share
6 Skift forbindelse hurtigt

Der er ingen grund til at benytte selve Windscribe-vinduet, når du skal etablere forbindelse til en server eller vil skifte forbindelse. Du kan nemt skifte til et andet land ved at højreklikke på Windscribe-ikonet i Systembakken. Herefter klikker du på ”Placeringer” efterfulgt af den server, som du i stedet vil etablere forbindelse igennem.

7 Tjek din ip-adresse

Når du skifter til en ny server, skifter din ip-adresse. Du kan finde ud af, hvilken ip-adresse, du har fået tildelt, på forskellige måder. Den nemmeste metode er at kigge på Windscribes hovedvindue. Du kan også føre musen hen over Windscribe-ikonet i Systembakken. Så vil din ip-adresse dukke op i et pop-up-vindue.

Se også:  4 i test: De bedste gratis vpn-løsninger
8 Automatiske forbindelser

Hvis Windscribe skal køre automatisk, når du starter Windows, så skal du i Windscribe-vinduet klikke på den tre-linjede knap. Vælg ”Foretrukne”, og sæt et flueben ud for ”Lancering ved start”. Du kan også markere ”Automatisk forbindelse til seneste placering”. Så vælger programmet den senest brugte server efter genstart.

9 Få lov til at bruge flere data

Med den gratis version får du op til 10 gigabyte data hver måned. Hvis det ikke er nok, så kan du opgradere til et af de månedlige abonnementer for at få flere gigabyte. Men du kan ved bare at tweete om Windscribe score 5 gigabyte ekstra. Gå ind på https://windscribe.com/myaccount/tweet4data, og følg Twitter-instruktionerne.

Se også:  Din mail-beskyttelse læser dine kontormails over skulderen
10 Få mere endnu!

Hvis 15 gigabyte ikke er nok, så er der endnu en metode til at få endnu flere gratis data: Anbefal programmet til en ven. Gå ind på https://windscribe.com/referafriend. Her får du et link, så du kan dele din begejstring med folk, du kender. For hver person, som melder sig til via dit link, får du 1 gigabyte ekstra pr. måned.

TAGS
internet-sikkerhed
online sikkerhed
VPN

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S