Home » Internet » Guide: Sådan tæmmer du din browser
Guide: Sådan tæmmer du din browser

Guide: Sådan tæmmer du din browser

Share
5 Afslut din samling

Når du trækker en hjemmeside fra højre side af skærmen, forsvinder den fra listen af åbne tabs, og hvis du ser på tab bar’en i toppen af browser-vinduet, kan du også se, at disse tabs er lukket. Det er helt bevidst: Tobys mål er at lukke tabs, indtil du faktisk har brug for dem. Det kan være lidt svært at se, men der er et “Open Tabs”-link til højre for din samling [Billede E].

Et klik på denne knap åbner alle tabs fra denne samling. Klikker du på den igen, åbner den alle tabs igen – selvom dette ikke rigtigt er brugbart viser det dog, hvordan Toby virker. Du kan lukke disse tabs ved at bruge listen til højre, eller simpelthen lukke dem som normalt.

Billede E

6 Lav nogle flere

Du kan have forskellige samlinger for alt muligt forskelligt og gruppere dem efter emne – som vi har gjort her [Billede F] – eller et per job eller opgave. Så hvis du f.eks. har et projekt, hvor du skal lave research, så kan du lave en samling til alle dine research-dokumenter.

Se også:  Sådan fungerer inkognito-søgning ude på nettet

Du kan redigere samlingens titel eller slette det hele ved at klikke på ikonet med de tre vertikale prikker til højre for samlingen. Dette kan være brugbart, når der dukker flere nuancer op i din samling – f.eks. når du dykker ned i nogle særlige emner, men vil beholde den oprindelige gruppering.

Billede F

7 Brug din samling

Når du har skabt en eller flere samlinger, kan du se dem vist, hver gang du åbner en ny browser tab. Du kan derefter klikke på “Open Tabs” linket for at åbne indhold fra den samling [Billede G], eller du kan klikke på linket “Share” for at sende dine tabs til en anden person. Den lille pil ved siden af “Share” gør dig i stand til at gen-sortere i din samling i skærmen “New Tab” ved at flytte dem op eller ned.

Billede G

8 Gem din session

Toby har et andet smart trick gemt oppe i ærmet: Det tilføjer et lille ikon i højre side af adresse-baren, der gør dig i stand til at åbne Toby eller gemme de tabs, der er åbne i din nuværende session [Billede H]. Sidstnævnte gemmer alle åbne tabs, så du kan genåbne dem senere. Der er også et smart søgefelt, så du kan finde noget specifikt i dine gemte samlinger.

Billede H

TAGS
browser
Browserværktøj
Toby

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S