Home » Foto » Guide: Sådan sender du fotos der er alt for store
Guide: Sådan sender du fotos der er alt for store

Guide: Sådan sender du fotos der er alt for store

Share

Store fotofiler kan få din mailbakke til at gå i baglås. Har du behov for en gang imellem at sende fotos af en vis størrelse, så findes der en række fiduser til at gøre det nemt. Læs med her, hvordan du let og enkelt får dine fotos frem

En del af glæden ved fotografering er at dele billeder med andre. Du kan gøre det på forskellige måder, fra fremvisning af samlingen for venner og familie foran din bærbare pc til et større show med tv og projektor.

Der er selvfølgelig også mulighed for at dele fotos på sociale medier som Facebook, men en anden hurtig og nem måde er via mail.

Det helt centrale, når man sender billeder over mail er og bliver størrelsen.

Billedfiler af høj kvalitet ”skudt” med moderne kameraer og smart-phones kan være umulige at vedhæfte en mail. De fleste mailudbydere har nemlig en grænse for, hvor store mængder data man kan sende i en enkelt mail.

Derfor har vi lavet denne guide. Den viser dig trin for trin, hvordan du reducerer størrelsen på et foto for nemt at sende det til andre ved hjælp af mail.

Begræns antallet af filer

Den nemmeste måde, hvorpå du kan sikre dig, at mails med fotos ikke kommer tilbage med en fejlmeddelelse, er ikke at vedhæfte for mange fotos ad gangen. Det maksimale antal afhænger af din udbyder, men jo færre filer du vedhæfter, jo større er chancen for, at din mail når frem. Fordel om nødvendigt dine fotos over to eller flere e-mails

Reducer størrelsen

Du reducerer nemt filstørrelsen på fotografier ved at mindske deres fysiske dimensioner. Moderne digitalkameraer og smartphones tager billeder i høj opløsning og dermed store filer. I Windows 8 og 10 kan du åbne billeder i den indbyggede billedfremviser og ændre størrelse under Indstillinger, eller du kan bruge en billededitor som Paint.Net til at klare opgaven.

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S