Home » Software » Guide: Sådan får du en bitcoin-tegnebog
Guide: Sådan får du en bitcoin-tegnebog

Guide: Sådan får du en bitcoin-tegnebog

Share
8 I nødstilfælde

Hvis der sker noget med din maskine, kan du stadig få adgang til dine mønter på en anden maskine ved hjælp af Electrum. Besøg https://electrum.org/#download, og installer Electrum som beskrevet i trin 1. I skærmbilledet “Create Wallet” klikker du “Next” for at vælge en standardtegnebog som før.

Når du kommer til “Keystore”, vælger du “I already have a seed.” Klik “Next”efterfulgt af seedet, og noter så det seed, du før skrev ned [Billede H]. Klik “Next” for at opfriske din tegnebog. Gentag trinnene 5 og 6 for at vise saldoen i din valgte valuta og gendanne dine kontakter.

Billede H

Årvågen tegnebog

Hvis du er optaget af dine bitcoins’ sikkerhed, kan du overveje at oprette en overvågnings-tegnebog. I denne tilstand viser Electrum din aktuelle saldo og gør det muligt at modtage betalinger, samtidig med, at du ikke kan bruge dine egne bitcoins. Det er ideelt til installation af Electrum på en maskine, der ikke er din egen. Begynd med at klikke på menupunktet “Wallet” efterfulgt af “Information.” Følg anvisningen i trin 1 for installation af Electrum på en ny maskine.

Når du kommer til “Keystore”, vælger du “Use public or private keys.” Indsæt den offentlige nøgle, du tidligere kopierede ind i boksen, og klik “Next.” Electrum fortæller, at dette er en overvågnings-tegnebog, der ikke kan sende betalinger. Electrum understøtter også tilstanden “cold storage”. Den omfatter oprettelsen af to tegnebøger – en overvågnings-tegnebog og en offline-tegnebog på en separat maskine.

Hvis du vil bruge BTC, kan du generere og gemme en transaktionsfil, som kan blive signeret digital af offline-tegnebogen. Det siger sig selv, at det kun henvender sig til de mest paranoide brugere. Du kan finde flere oplysninger om det på http://docs.electrum.org/en/latest/coldstorage.html.

TAGS
Bitcoin
Electrum
gratis software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S