Home » Styresystem » Guide: Sådan bruger du emojier i Windows 10
Guide: Sådan bruger du emojier i Windows 10

Guide: Sådan bruger du emojier i Windows 10

Share

Du er sikkert vant til at peppe dine sms’er og opslag på sociale medier op med emojier, men du kan også bruge dem i Windows ved ganske enkelt at kalde emoji-tastaturet frem

Emojier – de små smilende ansigter og symboler, som man kan bruge til at vise følelser og ideer med i sms’er og opslag på sociale medier – er blevet en del af vores sprog.

Nogle finder dem fjollede, men de fleste har taget dem til sig og bruger dem til at føje følelser og budskaber til det, de skriver.

Der er ingen grund til at begrænse brugen af emojier til Facebook og sms. Man kan bruge Windows 10’s emoji-tastatur til at bruge dem i stort set enhver applikation uden at skulle kopiere og sætte ind.

Se også:  PC vs Konsol: Hvilken platform er den bedste?

Microsoft slår ikke på tromme for denne funktion, men når man først har prøvet den, bliver man forelsket i den og begynder at bruge den oftere, end man skulle tro.

For at få adgang til emoji-tastaturet skal du blot have en af de seneste versioner af Windows 10, og det har du, hvis du opdaterer styresystemet jævnligt.

1 Adgang til emoji-tastaturet

Der er to tastaturgenveje, som giver adgang til emoji-tastaturet (også kaldet emoji-panelet): Tryk enten samtidig på tasterne Win og ; eller på Win og . for at aktivere det. Når du taster en af disse genveje, dukker tastaturet op og er straks parat til brug – og du kan navigere i det på forskellige måder og bruge alle de emojier, som er til rådighed.

Se også:  32 % af de unge har afsluttet et forhold med en emoji

2 Vælg en emoji

Uanset om du skriver online eller i en applikation såsom Microsoft Word, er processen den samme. Mens du skriver, taster du genvejen for at kalde emoji-tastaturet frem og gennemgå det udvalg af emojier, der er til rådighed. Når du har fundet det ikon, du skal bruge, klikker du blot på emojien, så bliver den indsat i teksten. Emoji-tastaturet lukker automatisk.

TAGS
Emoji
pc
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S