Home » Gratis software » Guide: Rediger dine film med Billeder
Guide: Rediger dine film med Billeder

Guide: Rediger dine film med Billeder

Share
6 Tilføj et tema

Knappen “Temaer” finder du øverst på brugerfladen ved siden af de praktiske knapper “Fortryd” og “Annuller Fortryd”. Når du vælger et tema, bliver hvert filter, musikklip og tekststil, som du har brugt i dine video, ændret i overensstemmelse med temaet. Det giver din film et konsistent udtryk. Du kan ændre temaer ved blot at vælge dem fra listen.

7 Tilføj 3D-effekter

Der er tale om et udvalg af specielle effekter, som indsætter forskellige genstande i din video – fra snefnug til sommerfugle [Billede F], og man får adgang til dem med knappen “3D-effekter” over historietavlen. Du kan vælge, på hvor meget af et klip, effekten skal være synlig, ved at trække den blå bjælke hen over tidsforløbet. Man kan skrue op og ned for effekter med lyd. Man kan også skræddersy 3D-effekter.

Billede F

8 Tilføj musik

Billeder rummer indbyggede musikklip, der kan ledsage din video. Find dem ved at klikke på knappen “Musik” foroven (klik på ordet “musik”, ikke på højttaleren) og dernæst på fanen “Anbefalet” [Billede G]. Du kan synkronisere disse melodier i takt med videoens afspilning, men man har ingen indflydelse på, hvordan det sker. Klik på pilen ved siden af et musikklip, hvis du vil høre, hvordan den lyder.

Billede G

9 Hent mere musik

Vælg fanen “Din musik”, så kan du bruge musikfiler på din pc. Billeder finder og markerer hver musikfil på din maskine, men nogle af dem kan være beskyttet af copyright. Eftersom YouTube ser misbilligende på overtrædelser af ophavsretten og fjerner musikken, når der bliver fundet musik med copyright, kan du i stedet bruge nogle Creative Commons-licenserede melodier fra www.bensound.com.

10 Eksporter og del

Billeder giver tre muligheder for at eksportere din video: “Lille”, “Mellem” og “Stor”. Hvis du har optaget i HD, vil du måske blive skuffet over Lille eller Mellem, der ændrer din video til henholdsvis 940 x 540 og 1280 x 720 pixel. Stor bevarer den fuld opløsning på 1920 x 1080, men produktionstiden er længere ved større filstørrelser. Din film bliver gemt på din pc, og du kan nu dele den på sociale medier [Billede H].

Billede H

TAGS
Billeder
videoredigering
Windows

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S