Home » Sikkerhed » Guide: Red gamle pc’er med Ultimate Boot CD
Guide: Red gamle pc’er med Ultimate Boot CD

Guide: Red gamle pc’er med Ultimate Boot CD

Share
3 Tjek dine komponenter

UBCD-menuen [Billede A] er praktisk opdelt efter kategorier. Medmindre du hører en ildevarslende kliklyd, der betyder, at din harddisk er ved drage sit sidste suk, er det sikkert en god ide at begynde med at få et hurtigt overblik over hardwaresituationen. “CPU”-menuen giver dig en chance for at afprøve din processors stabilitet med en række stresstest og udfordrende benchmarks.

Billede B

Hvis du ønsker et realistisk billede af maskinens evner uden indblanding fra Windows, er benchmarking fra UBCD noget af det tætteste, du kommer det helt basale. I sektionen “Memory” kører du den fejlfindende Memtest86+ 5.01 [Billede B] for at opnå en omfattende test af hver eneste byte af din ram. Og hvis du ikke ved, hvad du arbejder med, kan et smut forbi “System”-menuen og Hardware Detection Tool [Billede C] fortælle dig alt om dit system.

Billede C

4 Drevredskaber

UBCD’s specialområde er dens drevredskaber, og dem finder du et væld af i “HDD”-undermenuen. Problemet er, at mange af dem er lidt gammeldags og specifikke. Listen er lang, men den består hovedsagelig af sager, der er blevet samlet fra drevproducenter i årenes løb. Kig dig omkring, så kan du måske finde det rette redskab til din hardware for at teste den eller reparere den.

Det er en god ide at prøve EaseUS Disk Copy (i “HDD/Disk Cloning”) og den lidt haltende gratis version af HDClone (samme menu) for at afdække den maksimale hardwarekompatibilitet og de grafiske grænseflader [Billede D]. Men det er muligt, at du er bedre hjulpet af ekspertens valg: Parted Magic. Den version, der følger med UBCD, er den endelige gratis udgave af Parted Magic – værktøjet tog springet til betalingsprogram i 2013 – men den er fuldt tilstrækkeligt til backup og gendannelse.

Billede D

TAGS
boot
kodeord
Restore

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S