Home » Mobiltelefon » Guide: Overfør nemt dine fotos fra iPhone til pc
Guide: Overfør nemt dine fotos fra iPhone til pc

Guide: Overfør nemt dine fotos fra iPhone til pc

Share

Optager du fotos og video på en iPhone, er det nemt og hurtigt at lave en sikkerhedskopi på en pc. Du behøver ikke engang iTunes, for der findes et gratis alternativ

IPhone var en revolutionerende enhed ved lancering i 2007. Apples smartphone er stadig førende på flere måder, men den har altid haft en svaghed: Måden, den kommunikerer med en pc på.

Indtil iOS 6 brød forbindelsen mellem en iPhone og en compu-ter, var vi tvunget til at bruge den klumsede, upålidelige iTunes-software til at håndtere næsten alt, som havde med den ellers fikse enhed at gøre. I dag behøver du næppe koble en iPhone eller en iPad til en computer, da alt bliver ordnet med dedikerede apps. Medmindre altså, du vil kopiere billeder eller videoer direkte fra din iPhone til din pc’s lager.

Se også:  Guide: Lad Windows hjælpe med teksten

Prøv engang, og iTunes blan-der sig igen, hvilket gør livet lidt vanskeligere, end det behøver at være. Der findes heldigvis alternativer til Apples software. I denne guide ser vi nærmere på WinX MediaTrans.

1 Installer og hent drivere

Hent WinX MediaTrans på www.winxdvd.com/mediatrans, og kør installationsprogrammet. Bagefter skal du downloade programmets drivere til Apple-produkter, både 32-bit- og 64-bit-versionerne. Dette kan muligvis tage noget tid. Når det er gjort, kører du programmet og tilslutter din iPhone.

2 Forbind iPhone og pc

Din iPhone er blevet fundet af din pc, når pc’en viser en meddelelse, som spørger, hvad du vil gøre, når iPhonen er tilsluttet. I WinX MediaTrans ændres linjen ”Not connected” (øverst til venstre) til navnet på din enhed. Kan du ikke skabe forbindelse, skal du prøve at tilslutte USB-kablet til en anden port.

Se også:  Kæmpe efterspørgsel er ved at tømme Lenovos pc-lager
3 Find dine fotos

Vælg ”Photo Transfer” fra øverste ikon-række. Programmet bruger lidt tid på at få adgang til data på din iPhone eller iPad. Billeder vises i datoorden. Klik på pilen ud for en dato for at se billeder optaget på datoen. Klik i feltet ved pilen for at markere alle. Klik på et billede for at vælge enkeltvis.

4 Eksportér dine fotos

Ikonet ”Export” bliver blåt, når data kan overføres. Fra rullemenuen eksporterer du filer, som de er, eller konverterer HEIC-filer (High Efficiency Image Codec) til JPEG. HEIC blev introduceret i iOS 11 og fik Windows 10-understøttelse i version 1809. Kontrollér i Store for at få et
plugin, hvis det ikke fungerer.

TAGS
Filoverførsel
iPhone
pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S