Home » Foto » Guide: Organiser dit billedbibliotek
Guide: Organiser dit billedbibliotek

Guide: Organiser dit billedbibliotek

Share
6 Organisere med samlinger

Samlings-visningen har to måder at organisere billeder på: En der er automatisk og en, der er mere håndgribelig. Når du først går ind i Billeder, scanner den de mapper, du har markeret i Indstillinger og viser dem som Samlinger – du ser ikke alle billederne i mapperne, kun dem, som Billeder har valg. Det er lidt begrænsende, men den sletter ikke noget. Du kan tilføje vigtige fotos senere.

7 Tilføj fotos til Albums

Hvis der er et billede, du vil tilføje til et album, så klik på “Føj til …” i toppen af billedet [Billede F]. Her kan du vælge at oprette et nyt album til billedet eller tilføje det til et eksisterende album.

Billede F

8 Del Albums

Når du har lavet et album, og du er tilfreds med det, kan du dele det på to måder. Den første måde er at uploade det til OneDrive og derefter sende et link til de folk, som du gerne vil have skal se billederne. For at gøre dette skal du klik-ke på pilen med “Del” i toppen af baren og vælg “Upload og del indhold.” [Billede G]. Når dit album er uploadet, bliver det bekræftet på skærmen sammen med flere delings-muligheder.

Billede G

9 Del med Sway

Den anden mulighed er at eksportere dine billeder til Sway, der er Microsofts webbaserede præsentations-app. Herfra kan du skabe et bevægeligt slideshow, eller hvad du ellers kan finde på i PowerPoint, før du deler linket til at se din præsentation i en webbrowser eller mobil-app. Hvis du har optaget videoer, der gør følgeskab med dine billeder, og du har uploadet dem til YouTube, kan du tilføje dem til dit album i Sway.

10 Se dine mapper

Mappe-overblikket er der stadig i Billeder, selvom Album-visningen har en tendens til at overskygge den med sine funktioner. Klik på mapper i højre side af topbaren, og du kan se de mapper, du har tilføjet til Billeder i Indstillinger [Billede H]. Dobbeltklik på en mappe for at dykke videre i dens struktur. Højreklik på et foto og vælg “Åbn i Stifinder” fra menuen. Herefter åbnes den mappe, som det valgte billede er placeret i på din pc.

Billede H

TAGS
Adobe Photoshop Elements
Billeder
organisering

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S