Home » Stationær computer » Guide: Optimer dine opgraderinger
Guide: Optimer dine opgraderinger

Guide: Optimer dine opgraderinger

Share
Flaskehalsresultater

Hvordan påvirker forskellige opsætninger ydelsen?

Sådan har vi testet

Vi har naturligvis ikke en masse af den gamle hardware, vi nævner herunder. Derfor er meget af dette syntetisk, rå benchmarking, foretaget med en Core i7-8700K. Teorien er ret enkel: Vi fandt enkeltkerne-tal for vores gamle Cinebench R15 med alt helt tilbage til Sandy Bridge og ned-clockede denne Core i7-8700K til et punkt, hvor vi opnåede scorer, der svarede til de gamle processorer. Nået så vidt frakoblede vi et udvalg af kerner og/eller Hyper-Threading, afhængigt af konfigurationen for den enhed, vi prøvede at emulere på det tidspunkt.

Bortset fra det, omfattede vores testmaskiner 16 GB ddr4 til vores mainstream-platforme, der kørte ved 3.200 MT/sek., og 32 GB ddr4 til vores X399- og X299-raid-test. Vores foretrukne pci-e-ssd’er bestod af to Samsung 960 Pro 512 GB-ssd’er, der fungerede via bundkortets M.2-slots eller Asus’ ROG Zenith-adapter.

Se også:  Guide: Frigør kostbar plads på dit ssd

Hvad bundkort angår, foregik vores Intel-spil og raid-test med MSI’s Z370 Godlike Gaming. Til Ryzen-raid-test brugte vi vores nyere MSI X470 Gaming M7 AC. Til vores Intel-raid-test drog vi nytte af Asus Prime X299 Deluxe, og til Threadripper-raid-test brugte vi vores trofaste Asus X399 ROG Zenith Extreme i kombination med den medfølgende pci-e-ssd-adapter.

Alle spil blev testet ved Ultra-indstilling og med HD-teksturer. 3DMarks Sky Diver blev kørt ved standardindstillinger for 1080p og siden justeret til 4K med henblik på 4K-test. DNC-kørsler for vores Core i3-2120 i Assassin’s Creed: Origins havde at gøre med den måde, hvorpå benchmarken ydede.

Den gennemførte hver kørsel, men der var markant forsinkelse i indlæsning af teksturer, idet wire meshes og HD-teksturer var en evighed om at blive indlæst – hvis de da overhovedet blev indlæst. I takt med at scenerne blev mere komplekse, forekom der hakkende frames, og til trods for, at framerate forblev høj, var det tydeligt, at det ikke var sådan, den benchmark var beregnet til at blive kørt.

Se også:  Ram [STORTEST]: Få fart over feltet med den bedste ram til gaming

 

1 2 3 4 5 6 7Forrige

TAGS
opgradering
optimering
stationær computer
Systemoptimering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S