Home » Foto » Guide: Mix billeder med stil
Guide: Mix billeder med stil

Guide: Mix billeder med stil

Share
4 Transformér din markering

På baggrundslaget vælger du Layer > New > Layer via copy. Kopien af dit valgte område lægges på et nyt lag. Træk det øverst op i lagpaletten og gem. Tag dit andet billede op for at se, hvordan det passer til det første. Brug ”Free Transform” (Image > Transform) for at for-dreje, indtil det giver et surreelt udseende.

5 Smelt billederne sammen

I paletten ”Layer” er rullemenuen sat med stan-darden ”Normal”. Blandingsfunktionerne har lidt ulogiske navne. ”Darken” er nemt nok, men ”Multiply”? Denne effekt mørkner også billedets farver. ”Screen” lysner skærmens farver, hvor de krydser. ”Overlay” gør lidt af begge.

Se også:  Guide: Her er de nye stærke funktioner i Photoshop
6 Vælg tilstand

Den valgte blandingstilstand afhænger af det billede, du vil lave. Nogle vil kun efterladelidt af de oprindelige billeder, mens andre vil lave et helt nyt. Der er ikke noget galt med at eksperimentere lidt, til du får noget, du kan lide. Brug skyderen ”Opacity” til at nedtone effekten. Vi har her valgt ”Overlay”.

7 Bring toplaget tilbage

Klik på øjeikonet på allerøverste lag, som du lavede i trin 4. Det bliver ikke påvirket af blandingen, som sker under det, så det vises som på det originale billede. Du kan blande det, men her efterlader vi det, som det er. Nu rører manden ved sit ansigt, eller er der nogen udefra, som rører ved ham?

Se også:  Her er 4 af de fedeste gratis programmer lige nu
8 Fjern baggrunden

Resultatet ser bedre ud, hvis der ikke er nogen blanding på baggrunden. Vil du opnå det, gemmer du alle lagene bortset fra baggrunden og bruger dit foretrukne
værktøj. Vælg hele baggrunden, markér omkring håret, øret og hånden, finpuds og lav et nyt lag, ligesom i trin 3 og 4. Træk det nye lag øverst i din stak.

TAGS
Billedbehandling
Billedredigering
Photoshop Elements

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S