Home » Foto » Guide: Mal ansigter digitalt
Guide: Mal ansigter digitalt

Guide: Mal ansigter digitalt

Share
5 Fjern farven

I paletten “Layers” tilføjer du et “Hue/Saturation Adjustment”-lag over dit billedlag. Træk saturation-skydeknappen helt til venstre og derefter “Layer Mask” op til det nye lag. Svar ja til spørgsmålet, om du vil erstatte “Layer Mask”. Nu har du flyttet “hullet” fra dit valg til et lag, som fjerner alle farver fra dit billede.

6 Så skal du finpudse

Zoom tæt på øjnene i dit billede, og med “Layer Mask” tilvalgt på dit arbejdslag i paletten “Layers” tegner du sort hen over dem med værktøjet “Paintbrush” i en passende størrelse. Det vil genskabe farven fra laget nedenunder. Gør det samme med tænder og gummer, og du vil opdage, at farverne kommer tilbage.

7 Importér en grafik

Vælg nu en grafik til at tegne hen over ansigtet; jo simplere, des bedre. Runde fodboldklublogoer fungerer godt. Det gør dyrehoveder også. Sådan et vælger vi her. Vælg File > Place to import the file, og grafikken vil dukke op som et nyt lag med “håndtag” til at ændre størrelsen. Tilpas størrelsen, og klik på det grønne tjektegn.

Se også:  QUIZ: Hvor meget ved du om e-mails?
8 Få det til at passe

Nedsæt det nye lagers gennemsigtighed (“Opacity”) til 30 procent, og brug Edit > Transform til at forvanske laget, så det passer til masken under. Tag dig ikke af kanterne (det ordner “Layer Mask”), men fokusér på at få øjne og munde til at passe sammen. Træk “Layer Mask” op til dit toplag for at se, hvordan det fungerer.

9 Brug viskelæderet

Træk “Layer Mask” ned igen til laget “Adjustment”, og omdan toplagets “Blend mode” til “Color Burn”. Brug værktøjet “Eraser” på områder, der ikke skal ansigtsmales, for eksempel munden og håret. Hvis der er sort-hvide-områder tilbage, fjernes de ved at gentage trin 6. Tag nu sort-hvid-illedet fra trin 2.

Se også:  Quiz: Hvad ved du om sikkerhed?
10 Tilpas ansigtsmalingen

Åbn den markering, du gemte tidligere (Select > Load). Vælg toplaget. Gå til Filter > Distort > Displace. Elements har ingen forhåndsvisning her, så du skal måske prøve flere gange. Indsæt “20” i begge afstandsfelter, og tryk “OK”. Vælg PSD-filen som din “Displacement map”. Det bøjer laget om ansigtet og giver et naturligt udseende.

TAGS
Billedbehandling
Billedredigering
Photoshop Elements
underholdning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S