Home » Styresystem » Guide: Lad Windows hjælpe med teksten
Guide: Lad Windows hjælpe med teksten

Guide: Lad Windows hjælpe med teksten

Share

Med sine smarte forslag kan Windows sætte fart på, når du skriver. Det fungerer ikke kun til pc’er med berøringsskærm, men kan også hjælpe med symboler og emojis

Hvis du har indtastet tekst ved hjælp af en Xbox One-controller eller på en lille mobiltelefonskærm, har du sikkert også haft fornøjelsen af tekstforslag. Forslagene er en slags smart brugerhjælp, som prøver at gætte, hvad du vil skrive, mens du gør det.

Skriver du for eksempel ”Wi”, er der stor sandsynlighed for, at du ønsker at skrive ”Windows”. Med funktionen kan du skrive ”Wi” og derefter vælge ”Windows” fra listen over forslag.

Se også:  Trin for trin-guide: Fiks billederne med hurtigt program

Indtastningsforslag er lige så effektive på fuldt udstyrede pc’er, som de er på Xbox og tablets med berøringsskærme. Medmindre du skriver med 100 procents nøjagtighed og med en million ord i minuttet, vil du nok opdage, hvor nyttige forslagene kan være. I denne guide viser AOD, hvordan du aktiverer og bruger dem, samt hvordan Windows’ andre funktioner også kan gøre dine indtastninger hurtigere og nemmere.

AODs bedste tip

Vælg ”Indsigter til indtastningsforslag” under Indstillinger > Enheder > Indtastning for at se, hvor meget Stavekontrol har hjulpet.

1 Bed om hjælp

Forslagene er ikke kun til tablets og mobile enheder. På stationære og bærbare pc’er aktiveres de under Indstillinger > Enheder > Indtastning. Rul ned til ”Hardwaretastatur”. Slå dem til for ”Vis tekstforslag, mens jeg skriver” og ”Ret automatisk de forkert stavede ord, jeg skriver”.

Se også:  Sådan laver du specialtegn i Word – her er 5 nemme tips
2 Se forslagene

Vi viser her skærmtastaturet (Indstillinger > Øget tilgængelighed > Tastatur > Brug skærmtastaturet), så du bedre kan se, hvad der sker. Mens vi skriver, forsøger Windows at finde ud af, hvilket ord vi går efter. Forslagene vises i rækken over de numeriske taster. Vælg det rette forslag.

TAGS
gør det selv
pc
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S