Home » Apps » Guide: Kom i gang med at bruge den nye Personer-app i Windows
Guide: Kom i gang med at bruge den nye Personer-app i Windows

Guide: Kom i gang med at bruge den nye Personer-app i Windows

Share

Windows 10 har fået en opdateret version af den smarte app til kontakter. Den holder styr på alle dine kontakter, og du kan fastgøre den til Proceslinjen

Din Windows-pc er et stærkt værktøj til kommunikation, men over tid er dine kontakter nok blevet spredt ud over forskellige apps og tjenester. Derfor er det praktisk at kunne samle det hele på ét sted, hvilket præcis er opgaven, som Microsoft forsøger at løse med sin Personer-app, der blev introduceret i Windows 10 med Fall Creators Update. Oprin-deligt skulle appen have været med i forrige opdatering, nemlig Creators Update 2017.

Appen er enkelt tænkt: Den fletter dine kontakter fra flere konti og gør dem nemme for dig at få fat på og bruge. Den kan også bruges til organisering, så du nemt kombinerer dubletter fra forskellige tjenester. Dermed kan du linke en persons mailadresse med deres Skype-alias, hvilket gør det lettere at grave de kontaktoplysninger frem, du har brug for.

Se også:  Guide: Log nemmere ind på Windows 10
1 Har du den rigtige version?

Undersøg først, om du har Fall Creators-opdateringen. Åbn Start-menuen, vælg Indstillinger > System > Om. Tjek versionsnummeret under ”Windows-specifikationer”. Har du mindst version 1709, går du tilbage til Start og skriver ”personer” i Proceslinjens søgefelt. Vælg appen fra resultatlisten.

2 Link dine konti

Første gang bliver du bedt om at linke Personer-appen til dine konti, så den kan importere dine kontakter. Standardkonti er dem, du har oprettet i Mail og Skype. Vælg ”Importér kontakter”, og de dukker op i appen Personer, hvorfra du kan kombinere, redigere, slette og administrere.

3 Fastgør personer

Med appens indbyggede funktion Dine Personer kan du uden problemer fæstne dine mest benyttede kontakter til Proceslinjen. Det er praktisk. Kan du ikke se ikonet til højre på Proceslinjen (det ligner nærmest to ludo-brikker på en ret linje), højreklik på den og vælg ”Vis personer på proceslinjen”.

Se også:  Guide: Flot kollage af dine fotos

TAGS
kontakter
Personer
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S