Home » Stationær computer » Guide: Kom hurtigt og sikkert i gang med en ny PC
Guide: Kom hurtigt og sikkert i gang med en ny PC

Guide: Kom hurtigt og sikkert i gang med en ny PC

Share

Skift over til din nye pc og gå til ‘Start > Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Sikkerhedskopiering’, klik på ‘Gå til Sikkerhedskopiering og gendannelse (Windows 7)’. Vælg ‘Vælg en anden sikkerhedskopi, du vil gendanne filer fra’ for at finde din gamle pc’s backupfil. Følg guiden, og vælg, hvilke filer du vil gendanne, og hvor du vil anbringe dem.

Hvis du har brugt Filhistorik på en nyere Windows 8.1- eller 10-pc, skal du sikre dig, at backuppen ligger på et drev, som din nye pc har adgang til. Denne gang skal du skrive ‘kontrolpanel’ i søgeboksen, klikke på Kontrolpanel og vælge ‘Gem sikkerhedskopier af dine filer med Filhistorik’ under System og sikkerhed.

Glem ikke at opdatere din gamle backup, hvis du vil bruge den til at overføre data.

Slå IKKE Filhistorik til nu; klik i stedet på ‘Vælg drev’ og om nødvendigt ‘Tilføj netværksplacering’ for at tilslutte det drev, der rummer din gamle pc’s backup. Når du vælger den, kan du vælge en tidligere backup. Marker ‘Jeg vil bruge en tidligere sikkerhedskopi på dette drev til filhistorik’. Nu bør du se din gamle pc-backup komme frem – sørg for, at den er tilvalgt, og klik OK. Nu kan Filhistorik køre – lad den oprette en “backup” af din nye pc.

Se også:  Guide: Frigør kostbar plads på dit ssd

Luk Kontrolpanel, og skriv “filhistorik” i søgefeltet. Klik ‘Gendan dine filer med Filhistorik’ for at se din nye pc’s backup. Klik “tilbage” én gang for at se din gamle pc’s backup. Hvis det er den korrekte version, klikker du på den grønne gendan-knap og overfører filerne til din nye pc.

Overførselsindstillinger med CloneApp
1 Partitionering

Hvis din nye pc har et enkelt drev på 256 GB eller mere, er tiden inde til at partitionere det og adskille dine data fra Windows for at forhindre eventuelle datatab. Down-load og installer Mini Tool Partition Wizard.

2 Del et drev i to

Åbn Partition Wizard, find dit systemdrev (næsten altid C-drevet og drevets største partition), og klik på ‘Split Partition’. Brug skyderen til at tildele den plads, du ønsker til din datapartition –
typisk 64-128 GB. Klik OK efterfulgt af Apply.

Se også:  Sådan ser Windows' nye startmenu ud
3 Flyt brugermapper

Gå til Stifinder > Denne pc. Højreklik på mappen Dokumenter, og vælg ‘Egenskaber > Placering. Klik på Flyt, og vælg en egnet placering til dit nyoprettede datadrev. Klik “OK” og “Ja”, og gentag processen med de andre brugermapper.

TAGS
byg selv
geninstallation
styresystem
Systemoptimering
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S