Home » Stationær computer » Guide: Kom hurtigt og sikkert i gang med en ny PC
Guide: Kom hurtigt og sikkert i gang med en ny PC

Guide: Kom hurtigt og sikkert i gang med en ny PC

Share

Har du købt en ny computer til dig selv? Så skal du have sat den i gang hurtigt og uden sværdslag

Du har gjort det: Omsider har du udskiftet din hæderkronede, men vakkelvorne pc med en ny, flunkende model. Det er måske slutningen på supporten til Windows 7, der har tvunget dig i favnen på Windows 10, eller måske skifter du fra et format (laptop) til et andet (desktop). Uanset dine bevæggrunde omfatter overgangsprocessen adskillige trin, som du måske ikke er bekendt med.

I denne artikel skal vi ikke blot holde dig i hånden i de første 30 minutter af din nye pc’s levetid og hjælpe dig med at komme i gang med Windows.

Vi hjælper dig også med at flytte alt det, som du har brug for, fra din gamle pc til den nye: filer, indstillinger og applikationer skal alle med på rejsen.

Du vil erfare, hvad du skal stille op med applikationer, der ikke længerer fungerer i den seneste version af Windows, og vi undersøger, om tiden er inde til at holde dine personlige data adskilt fra dit systemdrev, samtidig med at vi indfører et ekstra lag af beskyttelse for dine data.

Se også:  Sådan ser Windows' nye startmenu ud

Nu vi er ved beskyttelse: Vi afslutter processen med at gennemføre en grundig sikkerhedsgennemgang, der sikrer, at din nye pc (og dine personlige data) er så sikret som muligt, før vi arrangerer en robust backup, der kan give yderligere ro i sjælen.

Men lad os ikke bortøde tiden med en masse snak: Tiden er inde til at begive os ud på den altafgørende rejse, der har din nye, velfungerende pc som endestation.

De første skridt i Windows

Din første opgave er at få operativsystemet i gang og få orden i de grundlæggende indstillinger. De første skridt med din nye pc afhænger af den rute, du har valgt. Hvis du har købt en laptop eller en færdiglavet desktop-pc, vil du konstatere, at Windows 10 er installeret, men installationen er stoppet ved den indledende opsætning.

Se også:  Guide: Overclock dig til større ydelse

Hvis du har bygget din egen pc og har købt dit eget eksemplar af Windows, skal du selvfølgelig installere systemet fra grunden – hvis du får brug for hjælp, kan du læse vores guide til geninstallation. Så er du ganske godt hjulpet.

Parat, start …

Når du har tændt for din nye computer, bliver du ført gennem en Windows 10-proces, hvor du bliver bedt om at bekræfte dit land og din region, etablere forbindelse til dit Wi-Fi-netværk og logge på Windows med din Microsoft-konto. Hvis du kommer fra Windows 7, er du måske nødt til at klikke på “Opret konto”, hvis du ikke i forvejen har en form for Microsoft-konto (for eksempel en gratis Outlook-e-mailadresse eller OneDrive-konto).

1 2 3 4 5 6 7 8 9Næste

TAGS
byg selv
geninstallation
styresystem
Systemoptimering
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S