Home » Spil » Guide: Kør Steam på din Raspberry Pi
Guide: Kør Steam på din Raspberry Pi

Guide: Kør Steam på din Raspberry Pi

Share
6 Bedre forbindelser

Dine resultater kan variere en del. Det er sandsynligt, at dit netværk klarer skærene, og at din oplevelse med Steam Link er positiv. Det skal du dog ikke helt regne med – disse ting virker ikke altid helt som planlagt. Der er måder at få bedre resultater udover at bruge en trådet forbindelse.

Rod lidt rundt på dit netværk og stop tunge peer-to-peer-forbindelser, som du helt sikkert ikke har kørende; dyk ned i din routers indstillinger og, hvis muligt, tildel nogle prioriteter til maskinerne i hver ende af din Steam Link-opsætning ved at bruge QoS-værktøjet; luk ned for hvad end du kan på den pc, du linker til, for at give den det maksimale antal kræfter til at streame. Dette kan inkludere Nvidia hardware encoding – du kan eventuelt slukke for ShadowPlay og Gamestream, da de rent faktisk kan forværre Steams dekodning.

Kør den helt automatisk

Hvis du dedikerer en Raspberry Pi til udelukkende at køre Steam Link, og du mest går efter sofa-gaming, så giver det måske mening at fjerne behovet for manuelt at skulle starte programet, når Pi tænder – på den måde kan du helt undvære mus og tastatur.

Se også:  Giv os din mening og få chancen for at vinde gamer-grej

Raspbian Stretch har flere måder at køre apps på automatisk, men at redigere “/etc/rc.local” er den nemmeste måde at gøre det på. Åbn en terminal og kør sudo nano /etc/rc.local for at begynde ændringer, lav derefter en ny linje lige over exit 0 . Tilføj teksten sudo -u pi /usr/bin/steamlink & – og-tegnet er vigtigt for uden det, vil Pi’ens startprocess ikke lykkes ordentligt – gem derefter filen ved at trykke Ctrl-X efterfulgt af Y.

Genstart din Pi, og den skulle hoppe direkte ind i Steam Link. Nu er det eneste problem at lukke den ned igen – der er ingen elegant måde at gøre det på med en joypad, og hvis du trækker strømmen, risikerer du at ødelægge dit SD-kort. Ovevej at tilføje en Pimoroni OnOff SHIM (omkring 59 kroner), som er en lille installation, der virker som en sikker strømafbryder på ydersiden af boksen.

Se også:  Gamingstjernernes hemmelige våben
7 Steam-indstillinger

Steam kan også konfigureres til at skabe en bedre streaming-oplevelse. Det kan i høj grad anbefales, at du piller ved indstillingerne for din forbindelse – på din Pi skal du gå til tandhjuls-ikonet og vælg “In-Home Streaming,” og vælge “Fast” eller “Balanced” hvis indstillingen Beautiful giver udfald [Billede D].

Billede D

På din værts-pc skal du vælge “Steam > Settings > In Home Streaming > Advanced Host Options” [Billede E], og prøve at ændre nogle indstillinger der. Glem ikke at sætte dine spil til den laveste opløsning, som du kan tolerere. Fra din sofa ser 720p ikke nødvendigvis så slemt ud.

Billede E

TAGS
Gaming
Raspberry Pi
Steam

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S