Home » Netværk » Guide: Knyt mobilen tæt til din pc
Guide: Knyt mobilen tæt til din pc

Guide: Knyt mobilen tæt til din pc

Share
6 Se og rediger dine fotos

Din Telefon viser de seneste fotos, du har taget med din mobil. De vises som miniaturer, hvilket giver et hurtigt overblik. For at få en større visning, dobbeltklikker du på et foto. Nu åbnes det i Paint eller Photoshop, eller et andet program du har valgt som standard til fotovisning. Du kan se fotoet, udskrive det, sende det og redigere det.

7 Få sms’er på din pc

En anden mulighed er visning af sms’er på din pc. Klik på “Beskeder (i eksempel)” i menuen til venstre. Sidste del “(i eksempel)” betyder, at Microsoft stadig tilpasser funktionen. Klik på “Se sms’er”. Måske bliver du bedt om at give din tilladelse via en notifikation, da beskederne sendes med sms-takst. Vælg “Tillad” på din telefon.

Se også:  Ny Microsoft-app tjekker børnenes mobilkøb, skærmtid og færden
8 Send en sms

For at sende en sms skal du klikke på “Ny besked”. Øverst ser du en tekstboks med “Til” skrevet i den. Start med at skrive navnet på den kontaktperson, du vil sende til, og Din Telefon udfylder deres detaljer. Indtast derefter beskeden i tekstfeltet nederst i vinduet. Tryk enten på Enter-tasten eller klik på knappen med ikonet af et papirfly.

9 Fejlfinding i meddelelser

Appen er under udvikling, og nogle gange er der problemer med sms’erne. Sørg for, at din telefon og din pc er på samme trådløse netværk. Du skal muligvis også ændre nogle få indstillinger på din telefon for at sikre, at du kan se alle dine sms’er. Microsoft har en supportside på https://support.microsoft.com/da-dk. Søg på “Din Telefon”.

Se også:  Guide: Få Bluetooth til at virke i din computer
10 Nye funktioner på vej

Microsoft har store planer med appen. I fremtiden vil du få mere kontrol over visning og redigering af fotos, samt en nemmere træk og slip-funktion af filer mellem din pc og din telefon. Du vil snart kunne indsætte billeder og sende dem via mms. Microsoft håber også, at der kommer bedre understøttelse af iPhone. Lad os se.

TAGS
app
Synkronisering
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S