Home » Netværk » Guide: Knyt mobilen tæt til din pc
Guide: Knyt mobilen tæt til din pc

Guide: Knyt mobilen tæt til din pc

Share

Nu kan du knytte din smartphone tættere til din pc. Her viser vi, hvordan du bruger den nye app Din Telefon. Prøv den af, og se om den er noget for dig. Appen er gratis

Med October 2018 Update kom der en række nye, spændende funktioner ind i Windows 10. En af de mest brugbare er appen Din Telefon. Denne app gør det muligt for dig at læse sms’er, du modtager på din smartphone, direkte i Win-dows 10. Du kan endda bruge Din Telefon til at svare og sende sms’er fra din pc. Du behøver ikke engang tage din mobil ud af lommen.

Hvis du har en Android-mobil-telefon, kan du med Din Telefon se, redigere og kopiere billeder fra mobilen i din pc. Hvis du har en iOS-enhed, for eksempel en iPhone, er dine muligheder lidt mere begrænsede. Du kan kun sende weblinks. Men Microsoft lover at arbejde sammen med Apple for at skabe mere funktionalitet i fremtiden.

Se også:  Sikkerheden i virksomheder kan blive truet af EU-krav til Apples mobiltelefoner
1 Få fat på appen

Først skal du sørge for at installere Din Telefon på din pc. Hvis den ikke allerede findes i Microsoft Store, skal du skrive Windows Update i søgefeltet ved siden af knappen Start og søge efter opdateringer. Når Windows 10 October 2018 Update er installeret, skulle du kunne få adgang til Din Telefon i Microsoft Store.

2 I gang med Din Telefon på din pc

Når appen er installeret, kan du aktivere den fra menuen Start. Første gang du åbner Din Telefon, bliver du bedt om at indstille appen. Klik på “Kom i gang”. Det vil igangsætte et forløb, hvor din pc bliver tilknyttet appen. På det næste skærmbillede vil du blive bedt om at bekræfte din Microsoft-konto. Klik derefter på “Fortsæt”.

3 Installer mobil-appen

Herefter installerer du appen på din smartphone. Android-versionen har i øjeblikket flere funktioner end i-Phone-appen. Du henter appen i Google Play (Android) ved at søge på “Din telefonhjælper” eller i App Store (iOS) ved at søge på “Continue on PC”. Når du ser appen, vælger du den og klikker på den for at få den installeret.

Se også:  Guide: Tag bedre fotos med din mobil - her er 5 gode apps
4 Forbind mobiltelefonen til din pc

Når appen er installeret, kan du forbinde din smartphone til din pc. Åbn appen og aktiver den på mobilen om nødvendigt. Log ind på din Microsoft-konto og giv din tilladelse, når du bliver bedt om det. Det kan for eksempel være ved deling af fotos eller delingen af en webside via appen. Nu er din mobil og din pc forbundet til hinanden.

5 Få adgang til dine billeder

På pc’en kan du nu se fotos lagret på din mobiltelefon (kun Android) uden brug af kabler. Klik på “Billeder” i menuen til venstre, eller vælg “Se billeder” fra hovedvinduet. Måske du får en meddelelse om en tilladelse. I så fald klikker du på “Send Meddelelse” og herefter på “Til-ladelse”, når meddelelsen dukker op på din smartphone.

TAGS
app
Synkronisering
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S