Home » Andet » Guide: Husk det hele med genialt gratis program
Guide: Husk det hele med genialt gratis program

Guide: Husk det hele med genialt gratis program

Share

Når det gælder om at håndtere dit liv, så tilbyder Wunderlist en lang række fordele fremfor blot at skrive alt det, du skal huske at gøre, ned på bagsiden af en konvolut.

For det første – når du tilmelder dig, kan du se, at det er muligt at tilgå Wunderlist via en dedikeret app på din computer eller gennem hjemmesiden, så dine opgaver bliver synkroniseret sikkert i skyen. Du kan også hente apps til Android, iPhone/iPad, Kindle, Chromebook eller downloade et Android APK.

Du kan få Wunderlist til at give dig push-beskeder på dine enheder eller/og sende dig e-mails omkring vigtige ting, du skal huske at gøre. Hvis du planlægger et stort projekt, kan Wunderlist også understøtte opdelingen af aktiviteter ind i underaktiviteter og give mulighed for at anmærke dem med dine egne noter. Du kan skabe så mange lister, som du ønsker og endda dele dem med venner og familie for kommentarer og færdiggørelse.

Tidligere fandtes Wunderlist både i en basal gratis-udgave og en pro-version, men nu er der kun en gratis-version, der giver adgang til alle funktioner.

Se også:  Windows 11 frigivet – men kun i beta
1 Kom i gang

Wunderlist er tilgængelig på en lang række platforme. Der er en web-baseret version, der kan tilgås på www.wunderlist.com, eller du kan downloade appen på Microsoft Store, Apple App Store m.m.

>> Hvis du installerer Wunderlist på din pc, så gå til Microsoft Store, skriv “Wunderlist” og vælg “Få gratis”. Klik start, og du vil i opstarten blive bedt om at logge ind via f.eks. din Microsoft-konto eller Gmail. Appen kan også fås i Apple Store, til Chromebook eller til dine mobile enheder. Gå ind i enhedens app-butik og søg på Wunderlist – alternativt kan du finde de tilgængelige programmer her www.wunderlist.com/download. Denne guide, som vi nu gennemgår, fokuserer på desktop-appen (under Windows 10).

2 Din første To-Do-liste

Wunderlist viser din Opgave-indbakke i højre side. Klik på “Tilføj en opgave” og indtast navnet på den opgave, du vil skabe. Når du har skrevet dette, så tryk på Enter. Opgaven vil nu dukke op i din indbakke. For at omdøbe den skal du blot klikke på den, og rette navnet i boksen i højre side.

Se også:  5 tricks der får Windows 11 til at makke ret

>> For at markere en opgave som færdiggjort så klik i tjek-boksen ved siden af titlen. Opgaven bliver nu flyttet til “Udførte opgaver”. Du kan fortryde en færdiggjort opgave ved at fjerne krydset i tjek-boksen. For at slette en opgave helt, så højreklik og vælg “Slet opgave”.

3 Sæt deadlines og påmindelser

Wunderlist understøtter både en enkelt eller gentagne påmindelser. Appen kan vise notifikationer og/eller sende dig en e-mail, når du skal være færdig med en opgave. For at sætte en påmindelse, skal du klikke på opgaven og i højre side af vinduet vælge “Indstil dato og påmindelse” [Billede A]. Herefter kan du under datoen vælge “Gentag aldrig”, “Gentag hver dag”, “Gentag hver uge” osv.

Billede A

> For at ændre notifikationsindstillingerne for en opgave, skal du bare klikke på opgavetitlen og ændre indstillingerne i vinduet i højre side. Som udgangspunkt er både e-mail og push-notifikationer slået til. Klik på dit navn i øverste venstre side – gå til “Indstillinger og vælg “Meddelelser”.

1 2 3 4Næste

TAGS
kalender
Windows
Wunderlist

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S