Home » Gratis software » Guide: Hold dig opdateret med Flipboard
Guide: Hold dig opdateret med Flipboard

Guide: Hold dig opdateret med Flipboard

Share

En af de største ulemper ved internettet er den enorme mængde af hjemmesider, blogs og informative videoer, der er til rådighed.

Flipboard er en dedikeret app, der hjælper dig med at få styr på alt dette materiale. Den gør det først og fremmest gennem dens intuitive søgefunktion, som gør dig i stand til at lede efter dine favoritemner, og derefter vise relevante artikler og brugere, som har samlet lignende indhold.

Flipboard hjælper dig også med at holde dig på forkant med informationstrends ved at samle nye artikler i en daglig udgave (Daily Edition) af de seneste nyheder og visninger. Når du har fundet et brugbart link, kan du tilføje det til et viruelt smart-magasin. Der er ingen grænser for, hvad du kan tilføje eller antallet af magasiner, du kan skabe.

Du kan bruge Flipboards dedikerede værktøj til at konfigurere og fjerne artikler og magasiner. Dette er en vigtig funktion, da nye brugere sommetider bliver lidt overivrige og tilføjer meget mere indhold til et smart-magasin, end de rent faktisk kan nå at læse.

I denne guide kan du læse, hvordan du opsætter din Flipboard-konto, og vælge det indhold der interesserer dig mest. Du vil også lære, hvordan du skræddersyr din nyhedsstrøm ved at bruge søgefunktionen og tilføjer indhold til magasiner.

Se også:  Sådan fungerer inkognito-søgning ude på nettet
1 Download og Installer

Åbn Microsoft Store og skriv “Flipboard” i øverste højre hjørne. Klik “Få gratis” for at installere appen [Billede A], og tryk derefter “Start.” Alternativt kan du tilmelde dig Flipboards website (https://flipboard.com). Hjemmesiden har mere funktionalitet end appen. Enhver ændring, du laver, bliver vist på både websiden og i appen.

Billede A

2 Helt basalt

Når du første gang går ind i Flipboard, bliver du bedt om at klikke på felter, der reflekterer, hvilke kategorier du gerne vil se på din startskærm. Når du har gjort dette, kan du enten trykke “Connect with Facebook” eller tilmelde dig ved brug af din e-mailkonto. Uanset hvilken metode, du bruger, kan du vælge et unikt Flipboard-brugernavn under opsætningen. Du får den sædvanlige velkomstmail, der beder dig bekræfte din tilmelding. Når det er gjort, er du klar til at bruge Flipboard.

>> Du kan linke dine sociale medier til din Flipboard-konto. Du kan gøre dette ved at klikke på de sociale medie-felter, der bliver vist på hovedskærmen. Når du er logget ind i hovedsiden, kan du blot trykke “+” for at begynde at tilføje indhold.

Se også:  Guide: Få helt styr på fotosamlingen
3 Organiser hjemmeskærmen

Din hjemmeskærm viser i første omgang de kategorier, du udvælger under den første start. For at tilføje mere indhold, skal du klikke i søgebaren øverst til højre. Indtast det emne, du vil lede efter (på dansk eller engelsk) “Sundhed” for eksempel. Nu viser Flipboard dig en liste af relevant indhold. Klik på flag-ikonet på hvert felt for at tilføje det til din hjemme-skærm.

>> Det indhold, der bliver vist på din hjemmeskærm, kan til enhver tid ændres i appen eller via din browser. I appen skal du klikke på de tre linjer øverst til venstre og derefter vælge
“Appkommandoer.” Dette åbner en pop-op-menu nederst langs bunden af skærmen. Herfra kan du ændre din profil, logge ud eller redigere. Vælg “Edit.” Herefter kan du klikke på “X’et” ved siden af ethvert emne for at fjerne det fra din forside [Billede B].

Billede B

TAGS
Flipboard
organisering
søgeportal

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S