Home » Radio » Guide: Hør radio fra hele verden
Guide: Hør radio fra hele verden

Guide: Hør radio fra hele verden

Share

Med TuneIn Radio får du nem adgang til tusinder af radiostationer og podcasts fra hele kloden. Gratisversionen giver imponerende mange oplevelser

TuneIn Radio er verdens største radionetværk med adgang til over 100.000 radiostationer fra hele kloden, hvortil kommer myriader af podcasts mv. Der findes en gratis- og en betalingsversion, hvor du får adgang til endnu flere godbidder, blandt andet lydbøger.

Men du behøver ikke betale en øre, for gratisversionen giver en næsten overvældende mængde af programmer. Hent den gratis app i Windows Store, stil ind på en station, og nyd musikken. Hvis du også opretter et bruger-id, kan du synkronisere dine favoritstationer og -programmer på tværs af dine enheder.

Du kan lytte til dine favoritter gennem browseren på hvilken som helst pc. Du skal blot logge ind på tunein.com. TuneIn-appen fås også til de vigtigste mobilplatforme, selv det hensygnende Windows 10 Mobile.

1 Tænd for radioen

Du får mest glæde af TuneIns overflødighedshorn, hvis du downloader appen Windows Store. Appen er bygget til Windows 10, men fungerer også i for eksempel Windows 8 eller senere. Når appen er installeret, starter du appen og tillader adgang til din position. Så kan appen vælge radiostationer tæt på dig.

2 I gang med at lytte

Du kan komme i gang med det samme ved at klikke på appens anbefalinger, der er arrangeret i hovedvinduet, og som du kan scrolle ned igennem. Under hver station er der en “Follow”-knap (kan være et hoved-ikon), så du kan føje den til dine favoritter. De valgte favoritter finder du under din profil, og de synkroniseres til dine andre enheder.

3 Opret en profil

Hvis du vælger “My Profile” kan du logge ind på TuneIn Radio med Facebook eller Google, eller du kan indtaste nogle informationer om dig selv. Så får du adgang til favoritstationer, on demand-programmer og podcasts på alle dine enheder. Det er umagen værd, hvis du lytter til de samme stationer jævnligt.

TAGS
mediestreaming
Online
Radio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S