Home » Hardware » Guide: Her er de nye stærke funktioner i Photoshop
Guide: Her er de nye stærke funktioner i Photoshop

Guide: Her er de nye stærke funktioner i Photoshop

Share
3 Forbedrede egenskaber

Panelet ”Egenskaber” har fået en mere kærlig behandling. Arbejder du med et enkelt baggrundslag, får du mulighed for at ændre størrelse på dit lærred, inklusive dets bitdybde og farvetilstand. Det er en hurtig måde at ændre et billede til gråtoner uden at skulle forbi menuen ”Billede”.

Der er også genveje til at få vist og skjult linealer, hjælpelinjer, gitter og hurtige funktioner som beskæring og billedstørrelse. Vælg et lag for at få adgang til Transformer, Juster og fordel; igen uden at skulle lede efter dem på de sædvanlige gemmesteder, samt den fremragende nye Fjern baggrund, der vælger markeringen og adskiller den fra baggrunden i en lagmaske [Billede C]. Funktionen lider under samme problemer som Objektmarkering, men det er rart, at det er med.

Se også:  Adobe lancerer opdateringer til Premiere Pro og Premiere Rush

Især valg af type er godt understøttet med fuld formateringsunderstøttelse i Egen-skaber sammen med mulighed for at konvertere type til rammer eller figurer. Valg af Smart Object åbner også et andet sæt indstillinger, inklusive den nye indstilling ”Konverter til lag”.

Billede C

4 Konverter til lag

Du kan nu konvertere et Smart Object til klassiske pixellag. Du gjorde det før ved at åbne et Smart Object og trække lagene inden i til paletten Lag, men nu kan du gøre det med et klik i panelet Egenskaber. Flere lag inden for Smart Object bliver en laggruppe, og du kan vælge at beholde eller kassere Smart-filtre eller anvendte transformationer.

Se også:  Stor Adobe-opdatering: Nye værktøjer til videoredigering
5 Indholdsfyld

Magisk viskelæderværktøj har fået ekstra indstillinger i form af eget panel og et vindue til forhåndsvisning, der stadig aktiveres i menuen ”Rediger”. Du har nu kontrol over området, hvor prøven, der bruges til at generere fyldet, tages fra. Du kan justere det til enhver farve, så du ved, hvor du arbejder henne [Billede D].

Der er også et par ekstra modus ud over autoindstillingen, så du kan vælge en almindelig rektangulær prøve eller tegne din egen med pensel. Der er også mulighed for at lægge det i dit nuværende lag, et nyt lag eller oprette en kopi for at bevare begge versioner.

Billede D

TAGS
adobe
Billedbehandling
foto
photoshop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S