Home » Apps » Guide: Gratis program gør det nemt at lave gode noter
Guide: Gratis program gør det nemt at lave gode noter

Guide: Gratis program gør det nemt at lave gode noter

Share

Med programmet Joplin er det nemt at tage noter og synkronisere dem på sikker vis. Datatid TechLife viser dig her, hvordan du kommer i gang med den effektive og helt igennem gratis app

Har du i længere tid savnet den perfekte måde at tage noter på, så prøv Joplin, en gratis open source-app, som fungerer på tværs af alle større platforme, inklusive Android og iOS. Du har dermed adgang til og kan opdatere dine noter overalt. Du kan også synkronisere og vælge, hvilken skyplatform du vil bruge. Krypter dine noter for at give et ekstra lag beskyttelse.

Du kan føje klipfunktioner til browsere som Firefox og Chro-me. Sidst, men ikke mindst, er Joplin perfekt uanset, om du vil lave hurtige tekstnoter eller søger noget, der minder om det veludstyrede program Evernote, herunder gennemført opsatte tekster og understøttelse af billeder og filvedhæftninger. Joplin har alt, hvad du kan ønske dig af et værktøj til noter – så læs videre om, hvordan du be-gynder at bruge det.

1 Installer Joplin

Gå ind på https://joplinapp.org. Rul ned ad siden til download-linket. Linket ”Get it on Windows” er et traditionelt installationsprogram, ”Portable version” er en enkeltstående fil (JoplinPortable.exe). Installerer du det, kan du gøre det til dig selv eller for alle brugere af din pc. Når Joplin er installeret, åbner du programmet.

2 Gennemgå brugerfladen

Joplin organiserer indhold ved hjælp af notesbøger med nøgleord, som kan bruges til at filtrere visninger. Klik på knappen ”New notebook” til at gemme første sæt relaterede noter i. Giv den et passende navn, og klik på ”OK”. Har du brug for et underlag, kan du gemme notesbøger inde i andre notesbøger.

3 Opret din første note

Tryk på ”New note” for at lave en note og åbne dobbeltvinduet til redigering og forhåndsvisning. Navngiv noten og begynd at skrive i venstre vindue. Ændringer gemmes undervejs. Klik på knappen ”Layout” for at skjule forhåndsvisningsvinduet (klik igen for kun at få vist det, og igen for at bringe begge dele tilbage).

TAGS
app til noter
digitale noter
Joplin

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S