Home » Gratis software » Guide: Gratis Microsoft-program gør hverdagen nemmere
Guide: Gratis Microsoft-program gør hverdagen nemmere

Guide: Gratis Microsoft-program gør hverdagen nemmere

Share

Måske kender du ikke appen To Do, men den er gratis og hjælper dig med at få styr på alt fra indkøb til større projekter

Hvad enten det drejer sig om en indkøbsliste eller mere komplekse trin i et projekt, du arbejder på, vil du uden tvivl få gavn af en app til at styre det hele. At kunne lave lister og krydse af, hvad du har nået eller fået købt, giver styr på tingene og sparer tid.

Microsoft har sin egen app til formålet. Passende nok hedder den Microsoft To Do. Den er gratis og fås til Windows, Android, iOS og macOS. Den kan også tilgås online. Med appen kan du oprette tjeklister, så du kan markere ting, du har udført, og synkronisere på tværs af platforme. Du kan få adgang til dine lister fra både din pc og mobil.

Se også:  Gratis software: Få herlig beskidt vintage-lyd på din musik

Microsoft To Do handler imidlertid om mere end blot huskelister. Du kan også bruge den til at gem-me noter, oprette advarsler og administrere tilbagevendende poster. Kort sagt, et yderst nyttigt værktøj.

1 Hent og installer To Do

Appen findes gratis i Microsoft Store. Åbn Store-appen fra Startmenuen eller via genvejen på Proceslinjen. Søg efter ”Microsoft To Do”, og klik på knappen ”Installer”. Første gang, du åbner appen, bør du automatisk blive logget på din Microsoft-konto. Hvis ikke, kan du gøre det manuelt. Det hjælper med synkronisering mellem enheder.

2 Opret lister

 

Lister er kernen i To Do. Du opretter en ved at klikke på knappen ”Ny liste” i venstre panel. Giv den et sigende navn, så du nemt kan finde den, når du senere opretter flere. Klik på knappen ”…” øverst til højre for at vælge et farvetema, der både ændrer baggrundsfarve i appen, men også teksten i oversigten over lister.

Se også:  Microsoft Surface Laptop 4 [TEST]: Strømlinet Windows-laptop
3 Føj opgaver til lister

Tilføj emner på din liste. I To Do kaldes de opgaver. Opbyg din liste ved at klikke på knappen ”Tilføj opgave” vist nederst. Føj så mange emner til listen, som du har brug for. Brug stjerneikonet til højre for at markere noget som vigtigt og klikke i afkrydsningsfeltet til venstre for at markere det som komplet.

TAGS
AOD Download
Microsoft
Microsoft To Do
planlægning
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S