Home » Styresystem » Guide: Gør Windows sjovere og flottere
Guide: Gør Windows sjovere og flottere

Guide: Gør Windows sjovere og flottere

Share
Find hurtig vej i undermapper

Med QTTabBar kan du også rulle musen over et mappeikon, klikke på pilen i rullemenuen, der vises, for at gennemgå appens indhold ved hjælp af en række rullemenuer.

Brug tid på at opsætte Stifinders Naviga-tionsrude, så den viser genveje, du bruger.

Pop op-forhåndsvisning

Med QTTabBar kan du også droppe linjen af miniaturer, forhåndsvisninger. Kør musen over en understøttet filtype, og et pop-op-vindue vises. Du kan angive størrelsen (og andre QTTabBar-indstillinger) ved at højreklikke på et tomt område på programmets fanerække i Stifinder og vælge ”QTTabBar Options – look under Preview > Windowing.

Tilpas kontekstmenuen

Højreklik-menuen er et praktisk sted at opbevare nyttige, men ikke ofte brugte, værktøjer. Tilføj flere poster i Winaero Tweakers sektion Context Menu. Du kan tilgå den nye historikfunktion i Udklipsholder eller få adgang til klassiske tilpasningsindstillinger i Windows 10 (se Personalization). Menuen kan også indeholde systemværktøjer, hvormed du kan tildele dig selv ejerskab af en mappe eller nulstille tilladelser til standard.

Se også:  Stor sikkerhedsbrist i Windows: Opdater din computer med det samme
Ryd op i kontekstmenuen

Vælg ”Remove Default Entries” i Winaero Tweaker for at fjerne ubrugte poster tilføjet af Windows, for eksempel BitLocker. Det meste rod stammer dog fra tredjepartsværktøjer. Kan du ikke finde muligheder for at fjerne dem i programmet selv, bruger du et værktøj som ShellMenuView (www.nirsoft.net/utils/shell_menu_view.html). Det kan virke lidt overvældende, men ShellMenuView er alsidig, og mulighederne er grupperet efter program, hvilket gør dem nemmere at finde og, hvis nødvendigt, fjerne flere ad gangen.

1 Vælg hvor du skal søge

Hent Icons Extractor (www.nirsoft.net/utils/iconsext.html) som ZIP-fil. Udpak den og dobbeltklik på ”iconsext.exe” for at starte programmet. Du kan vælge at søge efter ikoner i en specifik fil, alle filerne i en mappe eller fra en løbende proces.

Se også:  Guide: Sjove og flotte teksteffekter
2 Søg og gennemse

Klik på ”Search For Icons” og vent, mens mappen gennemgås. En tæller angiver hvor mange match, der er fundet. Du kan altid klikke på ”Stop” for at standse søgningen og gennemgå det foreløbige resultat. Dobbeltklik på et match for at se tilgængelige ikoner.

3 Søg og udtræk

Findes et passende stort (128 x 128 pixel, helst 256 x 256 pixel) ikon, vælger du det. Klik ”Copy Selected Image” og kopier til udklipsholderen. Ellers luk dialogboksen, højreklik på ikonet og vælg ”Save selected icons”. Det gemmes som en .ico-fil til andet brug.

1 2 3 4 5 6Forrige

TAGS
personalisering
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S