Home » Styresystem » Guide: Gør Windows sjovere og flottere
Guide: Gør Windows sjovere og flottere

Guide: Gør Windows sjovere og flottere

Share
Bedre Startmenu

Før du foretager større ændringer i din Startmenu, skal du gå til ”Desktop and Taskbar” > Backup/Restore Start Menu Layout i Winaero Tweaker for at eksportere det aktuelle layout – blot for en sikkerheds skyld.
Brug afsnittet Personlig tilpasning > Start i ”Indstillinger” for ændre visse aspekter af Startmenuen. Elementer kan tilføjes ved at højreklikke på det og vælge ”Fastgør til Start”. Du kan derefter klikke og trække emner for at omrangere dem, eller klik og træk dem oven på hinanden for at gruppere i en mappe.

Med 8GadgetsPack kan du genskabe skrivebords-gadgets i Windows 8.1. og 10.

Når du har arrangeret fliserne, som du vil have dem, åbner du Ultimate Windows Tweaker og går til Customization > Universal UI. Kryds af ved ”Lock Start Tiles …” for at forhindre, at de fremover omorganiseres.

Se også:  Guide: Automatiser Windows og klar alting hurtigere

Savner du startmenuen i Windows 7? Den gamle Classic Start er genopstået under nyt navn og opdateret til at fungere med nyeste version af Windows 10. Download og installer Open-Shell fra https://openshell.github.io/Open-Shell-Menu/. Under installationen klikker du på ”Classic Explorer” og ”Classic IE” og vælger ”Entire feature will be unavalibe” for at undgå at installere dem.

1 Installer ikoner

Download og installer Vi-Pad (http://lee-soft.com/vipad/). Vises SmartScreen-filteret, klikker du på ”Mere” og ophæver blokeringen. Under installationen skal du klikke på ”Yes”, når du bliver bedt om at kopiere eksisterende skrivebordsikoner til Vi-Pad-vinduet.

2 Organiser ikoner

Alle programmer vises i en enkelt fane, der hedder New Tab. Højreklik på ”New Tab” for at omdøbe eller vælg knappen ”+” for at oprette flere faner, så dine apps kan placeres i forskellige kategorier. Højreklik på et appikon for at flytte det til den pågældende fane.

Se også:  Guide: Ryd op på pc’en med Lagerassistent
3 Tilføj ikoner

Træk nye genveje til fanerne fra Skrivebordet eller Stifinder. Højreklik på programmets Proceslinje ved Meddelelses-området og vælg ”Indstillinger”. Fjern krydset i ”Brug Windows DWM” for at gøre det gennemsigtigt. Skift ikonstørrelse med skyderen øverst i menuen.

TAGS
personalisering
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S