Home » Tips og trick » [GUIDE]: Gør dine foto-portrætter smukkere
[GUIDE]: Gør dine foto-portrætter smukkere

[GUIDE]: Gør dine foto-portrætter smukkere

Share
6 Flere portrætforbedringer

Længere nede i paletten ”Portrait Enhancer” kommer Slim Face og Enlarge Eyes. Brug dem med forsigtighed, især sidstnævnte. Slim Face påvirker så vidt mulig kun ansigtet, men kan i nogle tilfælde ende i karikatur. Enlarge Eyes er smart, men at forstørre en del af billedet påvirker blødhed og effekten, når programmet forstærker nye data.

7 Ned i detaljerne

Eyebrow Improve mørkner og øger kontrasten over øjnene. Nyttigt, hvis du ikke har en makeupartist ind over. Lip Saturation og Redness er smarte, hvis din model bærer rød læbestift. Lip Darkening kan bruges på et naturligt ansigt, men undgå helt at bruge det. Ligeledes kan Teeth Whitening give overeksponering af fremviste bisser.

Se også:  Guide: Kom i gang med Photoshop – del 2
8 Delt fremvisning

Ligesom du med øje-ikonet kan vende tilbage til original tilstand ved at holde det nede, kan du i delt fremvisning se før- og efter-billeder af dine redigeringer. Bevæg skyderen for at se redigeringerne. Skyderen kan ikke gøres horisontal for nemmere fremvisning, men er fin til at måle, hvor langt dine redigeringer har ændret det originale billede.

9 Blødere hud

En anden måde at blødgøre motivets hud på er i redigeringstilstand at gå ind i sektionen ”Essentials” (solikonet til højre) og vælge AI Structure. Som standard er skyderen i midten, så du kan trække den til venstre for at få negativ effekt. Details Enhancer fungerer på samme måde, men udtværer du alle detaljer, får du et meget unaturligt look.

Se også:  Guide: Kom i gang med Photoshop – del 3
10 Få bedre glød

Bløde fokuseffekter kan opnås med Glow-delen af Creative Edits, palette-ikonet til højre. Soft Focus Bright lysner hudtoner bevarer skarpheden, men at skubbe den meget over de 50 procent resulterer i et sært, overgjort udseende. Du kan dog trykt eksperimentere lidt, da der findes en nulstillingsknap nederst til højre bag menuen ‘…’.

TAGS
Billedredigering
Luminars AI
retouchering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S