Guide: Gør din pc mere personlig

Guide: Gør din pc mere personlig

Share

Du kan få din Windows-computer til at føles mere som din egen ved at ændre lidt på billeder og farver

Verden ville være et ret kedeligt sted, hvis alle pc’er var helt ens. Og vi kunne jo tage fejl og komme til at læse chefens mail …

Heldigvis gør Windows det nemt at få en pc til at skille sig ud fra mængden. Den kan personliggøres på mange måder. Udover at udskifte baggrunden på Skrivebordet kan du lave om på lydene, billedet på Låse-skærmen og endda på selve Start-menuen.

Microsoft vil faktisk have dig til at give din computer et personligt præg, så du knytter dig tættere til den, ser det ud til, for det er ikke så svært at tilpasse den. Især er det nemt i Windows 10.

Se også:  Top-7: Verdens mindste computere

Hvis du ikke synes, det er nok (måske er du ikke så gammel) så skal du ikke glemme pc’ens yderside. Her er masser af plads til mærkater og klistermærker, som kan markere dig og dit territorium, så hvorfor ikke gøre computeren til noget særligt?

1 Aktivér Windows

Hvis du ikke har aktiveret Windows, kan du ikke gøre din pc mere personlig. Du bliver hængende i den blå baggrund med Windows-logoet. Du kan heller ikke ændre dit kontobillede eller synkronisere på tværs af enheder. Så måske skal du ind på Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Aktivering.

2 Nyt kontobillede

Du kan udskifte det billede af dit ansigt, som smyk-ker din Låseskærm, eller det symbol eller dyr, som du valg-te, da du oprettede din Microsoft-konto. I Windows 10 vælger du Indstillinger > Konti. Under “Dine oplysninger” vælger du “Administrer min Microsoft-konto”. Nu kan du tilføje et nyt profilbillede.

Se også:  Guide: Sådan gendanner du slettede filer
3 Skrivebordsbaggrund

Du kan lave en markant ændring ved at højreklikke på Skrivebordet og vælge “Personlige indstillinger”. Med den første skærm kan du ændre Skrivebordets baggrund. Du kan vælge et billede, en heldækkende farve eller et lysbilledshow. Vælg billeder fra din pc, hvor tit de skal skifte, og hvordan de skal tilpasses din skærm.

Del denne