Guide: Gør din pc til et fart-monster

Guide: Gør din pc til et fart-monster

Share

Selv om din pc er i sit efterår, behøver du ikke altid skippe den og købe en ny. Datatid Techlife giver dig her den ultimative guide til tips , som vil forbedre ydelsen m-a-r-k-a-n-t!

Kæmper din pc for at følge med de krav, du stiller til den? Mener du, det er tid til at bide i det sure æble og købe en ny? Er din pc under 10 år, er der en god chance for, at du kan forlænge dens aktive år uden at skulle tømme lommerne og købe en ny.

Start med at rydde op. De fleste hastighedsproblemer udspringer af den øgede belastning på din computer hen over tid. Vi hjælper dig også med at undersøge den tid, det tager din pc at starte op. Metoderne eliminerer både flaskehalse i boot-tiden (opstart) og frigør flere systemressourcer.

Se også:  Guide: Opsætning af den ideelle OwnCloud-server

Vi kigger derefter på nogle smarte systemjusteringer, der kan frigøre endnu mere power, hvilket hjælper din maskines respons og ydeevne, når der stilles større krav til den.

Til slut vil vi afsløre, hvilke hardwarekomponenter du med fordel kan skifte til hurtigere og nyere udgaver for at løfte hele systemet. Følg vores vejledning til sidste sætning, og du vil undre dig over, hvorfor i alverden du kom på ideen om at udskifte din computer.

Del denne