Home » Stationær computer » Guide: Genopret din pc fra den store katastrofe
Guide: Genopret din pc fra den store katastrofe

Guide: Genopret din pc fra den store katastrofe

Share

Windows opfører sig ikke altid, som det skal, og er det store uheld ude, og du skal begynde forfra, er det rart at vide, hvordan du kommer videre. Datatid TechLife har her lavet den store overlevelsesguide til fejlramte pc’er

Katastrofer antager alle former og størrelser. Uanset, om du pludselig er smidt af nettet, fordi din pc ikke vil oprette forbindelse, kæmper med stædige malwareinfektioner eller en pc, som er gået ned, så er hjælpen her. Over de næste otte sider viser vi, hvordan du løser problemer, som kan give svedige håndflader og en knugende mavefornemmelse.

Netværks- og internetforbindelsesproblemer er afgørende, så vi starter med, hvordan du sporer årsagen, før vi viser dig, hvordan du løser problemet. Begynd med at indkredse problemet: Er det bare din pc eller et større forbindelsesproblem i forhold til din router eller muligvis internettet selv? Uanset årsag, leverer vi nogle fejlfindingsteknikker og værktøjer.

Se også:  Nyt styresystem kan forlænge livet for ellers udtjente bærbare computere

Herefter ser vi på, hvordan man håndterer problemer, der forhindrer Windows i at starte; blandt andet med tilbagerulningsteknikker, som nemt og hurtigt kan omgøre uønskede ændringer (herunder dem, der smider den frygtede blå skærm på ved opstart).

Vi viser dig også, hvordan du diagnosticerer hardwareproblemer og gør brug af genoprettelsesmedier til at reparere større Windows-problemer og gendanne data. Sidst, men ikke mindst, lærer du at håndtere stædige malwareinfektioner, blandt andet med teknikker som bekæmper problemer uden for Windows, samt får et par gode råd om, hvordan du får has på ransomware og browser-hijackers.


TAGS
Guide
pc
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S