Home » Gratis software » Guide: Fortæl din historie med Sway
Guide: Fortæl din historie med Sway

Guide: Fortæl din historie med Sway

Share

Har du noget på hjerte, og vil du dele det med andre? Så brug det gratis program Sway. Det er måske ikke så kendt, men programmet gør det nemt at kreere flotte præsentationer

Dit første spørgsmål er nok: Hvad er Sway? Og med rette. Sway er, hvad Microsoft beskriver som en app, ”der gør det nemt at oprette og dele personlige historier”. Kort sagt, en venligere version af PowerPoint, nyttig til personlige projekter.

Det er dog lidt af en skarpskåret generalisering, men kerneideen er, at med Sway kan du dele personlige historier, men du vil også kunne bruge det til for eksempel jobrelaterede præsentationer og rapporter, for Sway er en del af Microsoft Office-familien.

Se også:  Få mere ud af din pc med disse gratis programmer

Det er nemt at tilføje tekst og billeder fra OneDrive og din pc i Sway. Plus videoer, kort, tweets og grafik. En af de bedste ting ved Sway er, at det formaterer alt pænt for dig, hvilket betyder, at du bare kan koncentrere dig om det indhold, du ønsker at formidle.

1 Log ind på Sway

sway_1

Gå til https://sway.com. Som de fleste Microsoft-apps bruger Sway din Microsoft-konto til at give adgang, altså den samme, som du bruger til OneDrive, Windows Live Mail eller Xbox. Efter login ser du “My Sways”, som omfatter eventuelle ældre Sways, du har oprettet. Bare klik på dem (hvis du har nogen) for at arbejde videre.

Se også:  Guide: Lav musik på pc’en – gratis
2 Opret en Sway

sway_2

Klik på ”Opret ny”. Nu ser du skærmvinduet ”Hand-lingsforløb”. Her opretter du indhold, altså en historie, arrangeret som en række “kort”, som hver rummer billeder, video, tweets osv. Du kan altid arrangere dem på en anden måde. Benyt kontrollerne øverst til højre. Her finder du også en skraldespand til kasserede kort.

3 Giv din Sway et navn

sway_3

Udskift titlen ”Giv din Sway en titel” med en titel
efter eget valg. Den skal fortælle, hvad din Sway handler om; det er nyttigt senere. Ved siden af titlen kan du indsætte første billede, hvilket bliver et baggrundsbillede. Klik på det grønne ”+”-ikon for at begynde med at tilføje mere indhold i din Sway.

TAGS
AOD Download
Præsentation
sway
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S