Home » Styresystem » Guide: Fjern medfødte apps i Windows 10
Guide: Fjern medfødte apps i Windows 10

Guide: Fjern medfødte apps i Windows 10

Share

Windows 10 indeholder en masse apps, som du måske aldrig kommer til at bruge. Hvis du er træt af overflødige apps, så læs med her, hvor vi viser dig, hvordan du slipper af med dem

Du kan ikke forhindre, at Windows 10 fra start rummer en række installerede apps, og selvom de er designet til at hjælpe dig med at komme i gang med din nye bærbare eller stationære pc så hurtigt som muligt, op-dager du måske, at du aldrig kommer til at bruge en stor del af dem. Så i stedet for at beholde dem og lade dem tilstoppe din startmenu og
fylde på harddisken, kan du afinstallere dem.

Se også:  Guide: Behersk Windows’ skjulte genveje

På de næste sider viser vi dig, hvordan du får overblik over forudinstallerede apps, og vi hjælper dig med at beslutte, hvilke du ikke behøver. Derefter gennemgår vi, hvordan du fjerner dem fra din maskine. Et rigtig godt program til at fjerne disse apps hurtigt og nemt er PC Decrapifier, som kan hentes gratis på nettet fra www.pcdecrapifier.com.

1 Hvad kan du roligt fjerne?

Første gang du bruger Windows 10, ser du de medfødte apps. Mange kan let fjernes, andre er mere komplicerede. Blandt lette apps er: Skype, Microsoft Solitaire Collection, MSN Finans; Nyheder, Telefon, MSN Sport, Windows Media Player og Windows DVD Player.

Se også:  Guide: Få din pc tilbage i topform
2 Hurtig afinstallation

For at fjerne de førnævnte apps, skal du finde deres poster i Startmenuen. Højreklik på deres ikon og vælg ”Fjern”. En lille besked fortæller, at appen og eventuelle tilknyttede data bliver fjernet fra din pc. Klik på ”Fjern” igen. Den valgte app slettes derefter fra din enhed.

3 Fjern de besværlige apps

Der findes også medfødte apps, hvor processen med at fjerne dem er lidt mere kompliceret. Dette skyldes, at disse apps er tættere integreret i styresystemet. Apperne er: Lommeregner, Kalender, Mail, Kamera, Kort, Film og TV, Personer, Billeder, Microsoft Store-appen og Vejr.

TAGS
apps
Windows
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S