Home » Apps » Guide: Få styr på musikken
Guide: Få styr på musikken

Guide: Få styr på musikken

Share

Der er så mange steder, man kan hente musik– man kan få den fra cd’er, downloade den direkte fra musikeren, købe den i en onlinebutik … Det er glimrende at have så meget at vælge imellem, men man kommer nemt til at ende med en enorm samling af musik, som det er umuligt at organisere og holde rede på.

Numre med forkerte titler, kopier af filer og manglende omslag gør det vanskeligt at finde og nyde den samling, som man har brugt år på at etablere.

Det er derfor, du skal have MusicBee. Denne gratis musiksoftware kan håndtere stort set ethvert audiofilformat (herunder FLAC og WMP), og den fungerer sammen med nogle af de bedste lydkort.

MusicBee kan også hjælpe med at organisere selv de største og mest rodede musikarkiver. Den kan automatisk markere dine numre, fjerne kopier, samlede splittede albummer, finde pladeomslag og sågar opspore sangtekster. Til al overflod er MusicBee også en strålende musikafspiller. Når du har prøvet den, vil du aldrig drømme om at bruge andet.

Se også:  Mobil harddisk holder data sikre med fingeraftryk
1 Hent MusicBee

Gå til www.getmusicbee.com, og klik på knappen “Download now” for at hente MusicBee-applikationen. Når dens zip-arkiv er blevet gemt på din pc, pakker du indholdet ud og dobbeltklikker på exe-filen for at køre installationsprogrammet. Accepter standardvalgene, tilvælg “Run MusicBee 3.0”, og klik “Finish.” Vælg dit foretrukne sprog, og så bliver programmet åbnet for første gang. [Billede A].

Musicbee

Billede A

2 Importer din musik

Nu skal du fortælle MusicBee, hvor din musik befinder sig. Softwaren kan automatisk importere sange og pladeomslag fra Windows Media Player eller iTunes, og den kan scanne din pc og finde sange. Den leder som standard i det offentlige Musik-bibliotek på din pc og i dit eget bibliotek. Hvis du opbevarer din musik andre steder, (for eksempel på et eksternt drev), klikker du “Choose folders” og vælger dem.

Se også:  Nu kommer der ekstra fart på USB-lagret
3 Tjek dine filer

Klik “Scan now,” så finder MusicBee alle audiofilerne i disse mapper og organiserer dem efter kunstner. Hvis en fil ikke har nogen metadata, fremkommer den foroven under “[Empty].” Der kan være tale om en ukorrekt markeret sang eller en anden audiofil. Find ud af det ved at klikke. Hvis det ikke er en sang, højreklikker du på den og vælger “Delete > Delete from library only” [Billede B].

Musicbee

Billede B

4 Opdater kunstnerbilleder

MusicBee søger automatisk efter et billede af hver af kunstnerne i dit musikbibliotek. Hvis en af kunstnerne ikke har et foto (eller det er det forkerte foto), kan du finde et egnet billede online og kopiere det til din udklipsholder. Højreklik dernæst på kunstneren i MusicBee, og vælg “Paste artwork”[Billede C]. Nu er tiden inde til at se på dine albummer. Klik på fanen “Music explorer” i den grå bjælke foroven.

Musicbee

Billede C

 

TAGS
lager
Musicbee
musikprogram
musiksystem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S