Home » Styresystem » Guide: Få styr på Bluetooth i Windows 10
Guide: Få styr på Bluetooth i Windows 10

Guide: Få styr på Bluetooth i Windows 10

Share

At gå trådløs handler om meget mere end at være online. Vil du slippe for kablerne og ledningerne mellem dine enheder og din pc, så skal du selvfølgelig også tage et nærmere kig på Bluetooth

Med Bluetooth kan du nemt forbinde enheder og periferiudstyr til din pc uden at blive filtret ind i fuglereder af kabler. Den tråd-løse teknologi gør det muligt at forbinde din computer med alt fra mus og tastatur til højttalere. Du kan også udføre smarte opgaver med at føre filer frem og tilbage mellem en anden computer eller din telefon uden at skulle på jagt efter et kabel.

Har du aldrig brugt Bluetooth, kan det være svært at vide, hvor du skal begynde, eller hvad teknologien kan. Det ser vi nærmere på i denne guide.

Er du mystificeret af Bluetooth, så læs videre for at finde ud af, hvor nemt det er at oprette forbindelse til alle slags enheder. Vi viser dig, hvordan du opretter forbindelse til forskellige ekster-ne enheder, hvordan du styrer indstillinger, overfører filer og alt det andet, du skal vide for at få det bedste ud af Bluetooth.

Se også:  Creative BT-W4 [TEST]: Få stærk Bluetooth-forbindelse i hvad som helst

1. Få adgang til Bluetooth-indstillinger
Find Bluetooth-ikonet i Proceslinjens meddelelsesområde (se ”Datatid TechLifes bedste tip”). Dobbeltklik for at åbne Bluetooth-indstillinger. Hvis ikke, eller som alternativ, så klik på meddelelsesikonet helt til højre for at få vist Handlingscenter. I nederste halvdel ses en Bluetooth-flise. Højreklik og vælg ”Gå til Indstillinger”.

2. Tænd for Bluetooth
Der er to måder at tænde for Bluetooth på i Windows 10. Den ene er at gå til ”Indstillinger” som beskrevet i trin 1. Herfra slår du Bluetooth-skyderen til “Slået til”-positionen. Anden metode er at klikke på meddelelses-ikonet helt til højre på Proceslinjen og klikke på Bluetooth-ikonet. Når det er aktiveret, bliver flisen blå.

Se også:  Bluetooth-forbedringer på vej til Windows 11

3. Føj en ny Bluetooth-enhed til
I indstillingerne klikker du på ”+”-ikonet ved ”Tilføj Bluetooth-enhed eller en anden enhed”. Klik i dialogboksen på linket for den enhed, du vil tilføje. Med din pc i
søgemodus, tænder du for Bluetooth-enheden (tastatur, mus, højttaleren etc.), du vil tilføje. Sørg for, at den er i parringstilstand som anvist af producenten.

4. Brug af parrede enheder
Når din enhed er registreret, vælger du den fra listen, og installationsprocessen fortsætter. Der vises en besked i Proceslinjens meddelelsesområde, når enheden er klar til brug. Med hovedtelefoner og højttalere skal du klikke på Proceslinjens volumenkontrol for at skifte fra de indbyggede højttalere til Bluetooth-lyd.

TAGS
Bluetooth
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S